Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Piscine Service Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem ionizare piscine cu volum intre 1-95 mc
1550 €
Brand
1100-220W
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Procesul de ionizare a apei din piscina este cea ma avansata tehnologie de tratare a apei fara chimicale si fara clor. Spre deosebire de tratamentele chimice sau cu sare, sistemul de ionizare elimina algele, mirosurile neplacute si reduce iritatia ochilor. Sistemul de ionizare nu este agresiv componentelor metalice din piscina sau de pe circuitul hidraulic a piscinei si evitati consumul de clor, brom sau alte substante oxidante. Ionii de minerale de cupru, argint si zinc ofera o alternativa de tratare a apei din piscine, cazi cu hidromasaj, fantani arteziene sau alte aplicatii industriale.

Pachetul contine:
Controler plug In 1100, anod, kit testare ioni, camera etansa pentru ionizare, manual de instalare si intructiuni.

Ce este ionizarea?
Procesul unui atom prin care castiga sau pierde electroni este numit ionizare. Sistemul de ionizare genereaza ioni de cupru si argint in cantitati mici pentru purificarea apei.

Este sigur?
Da! Cuprul este un micronutrient necesar in alimentatia noastra. De fapt, pentru a indeplini cerintele minime zilnice recomandate, este nevoie sa consumati 4 litri de apa ionizata din piscina (Dar exista alternative mai bune de a obtine acest nutrient!). Standardul EPA pentru apa potabila permite 1.3 ppm de cupru. Mai putin de un sfert din aceasta valoare este necesara pentru a va trata piscina.

Cum functioneaza?
Un nivel scazut de curent continuu ca cel din cateva baterii pentru lanterna este trecut printr-un set de anozi din aliaj de cupru si argint. Cum apa trece prin camera etansa, se genereaza ioni metalici pentru a purifica apa. Actiunea microscopica a ionilor cu algele si bacteriile este dubla. In primul rand algele si bacteriile sunt distruse printr-o schimbare in procesele lor enzimatice. In al 2 lea rand aceste particule incarcate sa coaguleaza impreuna si vor fi mai usor de retinut in sistemul de filtrare al piscinei. Ionii mentin un dezinfectant rezidual in apa pana ce sunt consumati in acest proces.

Ce altceva mai trebuie sa faci?
Sistemul Clearwater Carefree mentine calitatea superioara apei. Desi ocazional, va trebui sa oxidati apa pentru a ajuta la descompunerea resturilor organice in exces din uleiuri de bronzare, ploie si vant, etc. Folosind un oxidant care nu este pe baza de clor va va permita sa va imbaiati la scurt timp dupa aplicare. Echilibrul apei este usor de mentinut deoarece sistemul de ionizare are pH neutru. Testarea normala a apei si ajustarile sunt tot ce este nevoie.

Cat de economic este sistemul de ionizare?
De fapt va economiseste bani. Opereaza cu un nivel scazut de consum de energie si economiile continua atat timp cat detineti piscina. Daca luati in considerare costurile destul de inalte a chimicalelor (clor, brom sau biguamide polimerice, stabilizatori, algicide sau floculanti) si costurile indirecte (imbatranirea prematura a echipamentelor piscinei si a suprafetei acesteia - o placare nou sau tencuieli, costume de baie inalbite si distrugerea plantelor, pielea, ochii si parul, etc) se amortizeaza rapid si de acolo inainte va economiseste mii.
Din Gura in Gura