Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aqualife Piscine
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Piscine beton
Brand
Beton tocretat - cu mozaic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Constructiile de piscine torcretate sunt, in consecinta, incredibil de durabile si pot da piscinei dvs orice forma va inchipuiti. Se zideste un zid de caramida care va reprezenta stratul suport si totodata va da forma piscinei.

Peste acesta se impleteste o armatura de fier beton peste care se "impusca" betonul cu ajutorul instalatiei de torcretare. Betonul torcretat este extraordinar de dens, mult mai compact, impermeabil la contactul cu apa din interiorul cat si din exteriorul piscinei drept pentru care piscinele construite astfel sunt menite sa dainuie in timp.

Versatilitatea oferita de torcretare inseamna mai mult decat capacitatea de a crea o serie nelimitata de forme. Beneficiarii pot alege dintr-o varietate de finisaje pentru peretii si fundul piscinei astfel incat aceasta sa se incadreze perfect in cadrul natural.

Gresia portelanata, linerul sau mozaicul ofera un aspect inedit si luxos ce imbogatesc intreg peisajul din gradina dvs. Puteti adauga pentru plaja piscinei deck sau piatra...posibilitatile sunt nenumarate, iar piscinele torcretate ofera usurinta in accesorizarea piscinei dupa gust si buget.
Din Gura in Gura