Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Piatraonline Romania

0219907, 0213501494

Sezlong marmura Calacatta Lucina Polisata 194 x 60 x 96cm

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0219907
Pret:
3734.22 lei
 
 

Detalii produs

Ocazie unica! doar 4 bucati disponibile!

Piatra naturala ne inspira mai mult ca niciodata! Acum poti aduce un colt din tara elena direct la tine in gradina, achizitionand sezlongul din marmura Calacatta Lucina polisata. Aceasta marmura are un design deosebit, cu venaturi subtile ce sugereaza delicatetea pietrei, in contrast cu caracterul impozant al sezlongului.

Dimensiuni: L: 194 x l: 60 x h: 96cm

Cadru metalic: click aici

Schita tehnica: click aici

Avand originile in carierele de piatra din Grecia, marmura Calacatta Lucina se remarca printr-o frumusete inegalabila ce isi va gasi locul fara probleme in orice gradina sau spatiu exterior. In plus, finisajul polisat al sezlongului ii ofera un aspect elegant si impozant in acelasi timp. Sezlongul din marmura Calacatta Lucina cu finisaj polisat poate fi amplasat fara probleme pe terase acoperite si neacoperite, sau direct la tine in gradina. Fiind un produs realizat din piatra naturala, este recomandat sa ii oferi ingrijirea necesara, care sa ii asigure aceasta frumusete aparte cat mai mult timp, dar sa ii mentina si gradul ridicat de rezistenta.

Intretinere:

Finisajul polisat al sezlongului usureaza activitatile de intretinere, proces care trebuie realizat cu produsele din gama LTP:

Suprafata de marmura cu care s-a placat acest sezlong periodic se poate spala/curata cu ajutorul produsului LTP Grimex (decapant puternic);

Pentru impermeabilizarea pietrei, se recomanda folosirea produselor LTP MPG sau Mattstone H2O (un produs ecologic pe baza de apa);

Pentru curatarea intensiva a petelor, se recomanda un alt produs oferit de catre LTP, anume Power Stripper.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Piatraonline Romania
Persoana de contact: Departament Comercial
Adresa: Aleea Teisani, Nr. 137 A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Fax: 0318166956
Website: http://www.piatraonline.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi