Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Panel marmura Titanium 15 x 60 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16077 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Energie si rafinament - un produs elegant si in acelasi timp, versatil. In acest fel poate fi descris panelul din marmura Titanium, un produs cu textura impresionanta. Panelul din marmura Titanium are o dimensiune (15 x 60 cm), ce permite un montaj usor, iar aspectul deosebit ofera o senzatie 3D spectaculoasa.

Acest panel din marmura se poate utiliza in aproape orice tip de spatiu, mai ales in cele exterioare, pe stalp, socluri sau fatade de cladiri. Eleganta si unicitatea acestui produs sunt cel mai bine evidentiate atunci cand panelurile acopera un singur perete sau o singura zona dintr-un anumit spatiu. Un accent ce scoate in evidenta zona respectiva.

Beneficii:

Finisaj unic si modern;

Grad ridicat de rezistenta la exterior;

Ideal doar pentru placarile verticale interioare si exterioare.

Ce trebuie sa stii despre montajul panelului din marmura:

Montajul este usor de realizat si este la fel de important precum alegerea pietrei naturale;

Cu toate acestea, pentru un montaj corect, se recomanda sa apelezi la serviciile unui specialist;

Pentru fixarea placilor, se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior, dar care poate fi folosit si pentru incalzirea prin pardoseala.

Cum ingrijim piatra?

Panelurile din marmura sunt produse rezistente, insa ca sa te poti bucura cat mai mult timp de acestea, trebuie sa le asiguri ingrijire ca la carte, iar acest lucru inseamna curatare, impermeabilizare si intretinere;

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se foloseste LTP Grimex;

Suprafata se impermeabilizeaza cu LTP Mattstone;

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash acest produs pastreaza impermeabilitatea pietrei;

Pentru petele mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper.

Panelul din marmura Titanium este definitia rafinamentului si a rezistentei. Daca esti in cautare de produse din piatra naturala cu care sa iti amenajezi locuinta, atunci te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura