Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Alivery Polisata 50 x 50 x 3 cm - Standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23741 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba despre farmecul unei pietre naturale, iti dai seama ca este unul aparte in momentul in care nu stii ce o caracterizeaza mai bine: fie combinatia de venaturi bine proportionata, cromatica discreta, delicatetea sau robustetea, somptuozitatea sau minimalismul. Toate aceste caracteristici definesc marmura Alivery cu finisaj polisat.

Aceasta piatra naturala este potrivita spatiului interior, in baie, bucatarie, living sau chiar si in salile de conferinte sau restaurante, aceste locuri devenind adevarate spectacole complexe de tonuri. Indiferent de locul pe care vrei sa il amenajezi cu acest produs, aspectul marmurei Alivery cu finisaj polisat va ramane neschimbat.

Marmura cu finisaj polisat se intretine cu cheltuieli reduse, iar grosimea ei determina utilizarea in diferite placari. Montajul marmurei Alivery se face de catre pietrari experimentati si depinde de destinatia placarii.

Beneficii:

Design iesit din comun;

Grad mare de rezistenta si durabilitate;

Montaj usor de realizat.

Ce trebuie sa stii despre montajul pietrei naturale:

Este foarte usor de realizat, insa se recomanda sa apelezi la serviciile unui specialist;

Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;

Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari.

Cum se ingrijeste marmura Alivery cu finisaj polisat?

Tratamentul marmurei este obligatoriu pentru pastrarea calitatilor acesteia si pentru protectia la praf, apa, grasimi si pete corozive;

Cei trei pasi sunt curatarea, impermeabilizarea si intretinerea;

Curatarea se face inainte procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;

Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG sau cu Mattstone H2O, un produs ecologic pe baza de apa care nu va permite absorbtia apei si ofera protectie impotriva petelor de ulei sau grasimi;

Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Marmura Alivery cu finisaj polisat standard nu este singurul produs aparte din portofoliul PIATRAONLINE. Daca vrei sa te inspiri pentru proiectul tau, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura