Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Piatraonline Romania

0219907, 0213501494

Mozaic marmura Bianco Carrara Chevron Mata

Out of stock
Telefon:
0219907
Pret:
327.25 lei
 

Detalii produs

Acest mozaic, executat din minunata marmura de Carrara, e ca un blazon. Aranjat in spic (bradut), Carrara Chevron destinde spatiile inghesuite si amplifica volumele. Maiestatea marmurei grefata pe acest model, recheama blazoanele Toscanei si readuce Renasterea italiana in living. Culoarile neutre sunt potrivite oricarui stil si limitarea reflexiei luminii prin finisajul mat imbogateste experienta peretelui.

Baile mici se bucura de extensie si par mai inalte. Asocierea cu pardoseli de marmura cu placi mari, confera baii un aspect elegant si confortabil. Contrablaturile din marmura Carrara Chevron, inconjurate cu placi de alta dimensiune, marcheaza zona cu un accent avantat. Montajul in V directioneaza.

De aceea, se foloseste cu rezultate in placarile de spatii publice. Peste tot unde este montat mozaicul tip herringbone aduce o organizare geometrica placuta ochiului care dinamizeaza atmosfera si confera optimism. Este recomandat in placari verticale atat in proiecte publice cat si in cele private.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Piatraonline Romania
Persoana de contact: Departament Comercial
Adresa: Aleea Teisani, Nr. 137 A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Fax: 0318166956
Website: http://www.piatraonline.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi