Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Piatraonline Romania

0213501494, 021 9907

Travertin Olympus Beige Scapitat 8 x 2cm

Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0213501494
Pret:
98.86 lei
 
 

Detalii produs

Travertinul Olympus Beige aduce linistea pietrei milenare in casa ta. Dimensiunile placilor favorizeaza montajul lor pe fatada, culoarea relativ stabila aduce soarele mai aproape. Cioplirea pietrei (scapitarea) vine cu o tenta arhaica binecuvantata.

Acest travertin este recomandat la placari exterioare si interioare, incepand de la stalpii si gardul de la strada. Grosimea redusa recomanda acest travertin pentru montajul pe perete. Nuantele superbe din Travertinul Olympus Beige odihnesc ochiul si predispun la relaxare. Nici ca trebuie mai mult pentru un perete de dormitor. Pe un alt perete, in living, amenajat diferit, Olympus Beige accentueaza un modernism atenuat.

Cum ar fi baia ta cu Olympus Beige pe peretele cu oglinda? Sau iluminat indirect cu un sir de LED-uri? Contrablatul din bucatarie pare a nu simti petele. Iar glaful pe care stau ghivecele asorteaza cu bejul milenar. Superficialitatea existentei plantei versus trainicia vesnica a pietrei naturale. Cu atat de multe posibilitati versatilitatea acestui tip de travertin este demonstrata. Pentru un proiect reusit recomandam sa apelati la serviciile unui montator specializat in piatra.

Cum ingrijim travertinul?
Pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere:

Decaparea/curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare utilizand/aplicand LTP Grimex.
Fiind o suprafata texturata/scapitata, recomandam folosirea LTP Mattstone pentru impermeabilizare sau LTP Mattstone H2O, o solutie ecologica pe baza de apa; Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei. Daca va confruntati cu pete mai dificile recomandam folosirea produsului de curatare LTP Power Stripper sau chiar LTP Grout Stain Remover.

Travertinul Olympus Beige este elementul ideal pentru casele cu personalitate. Eleganta si frumusetea sa naturala sunt cateva dintre caracteristicile sale. Daca te-ai convins de frumusetea acestui material, vino in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A, Bucuresti sau comanda o mostra gratuita alaturi de alte materiale spectaculoase care te vor inspira in proiectele tale!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Piatraonline Romania
Persoana de contact: Departament Comercial
Adresa: Aleea Teisani 137 A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213501494
Telefon mobil: 021 9907
Fax: 0318166956

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi