Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Antichizat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17255 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Un material superb o calitate de exceptie placajul din Travertin Classic Cross Cut Antichizat (tumbled) 10x30x1cm poate fi alegerea perfecta cand vorbim de placari verticale / orizontale in bai, holuri, bucatarii, va pune in evidenta orice spatiu prin culoarea sa superba (crem-unt).

In functie de conceptul amenajarii, placa de travertin clasic de 10 x 30cm poate functiona perfect atat in proiecte de baie, bucatarie sau hol dar poate fi si integrata in proiecte de placari la exterior. Placa are o culoare extrem de placuta, crem unt, la care finisajul antichizat adauga mult farmec: suprafata este lustruita dar nu este perfect neteda iar micile imperfectiuni puncteaza personalitatea placii.

Modelele cu finisaj antichizat par sa castige tot mai mult teren in topul peferintelor consumatorilor si designerilor de interioare. Este si cazul placilor Travertin Classic Cross Cut - Tumbled.

Utilizare: Cand vine vorba de Travertinul Antichizat, acesta asigura pastrarea frumusetii naturale a pietrei ceea ce permite folosirea acesteia in diverse proiecte moderne, rustice sau cu accente mediteraneene/antice. Placile Travertin Classic Cross Cut antichizat pot fi folosite cu succes in apartamente sau case pentru definirea si distingerea spatiilor personale.

Acestea vor da un aspect ingrijit si modern poate chiar luxos in functie de modul in care alegeti sa puneti elementele de decor si mobilierul in valoare. Placari interioare - baie bucatarie hol dus beci etc sau la placari exterioare - fatade garduri ziduri etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura