Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20587 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O dimensiune de placa mare, care pune in valoare spatiul. Travertinul Classic aduce proiectului unde este folosit nuante frumoase datorita calitatii sale superioare, va adauga oricarui concept de amenajare o amprenta fina, eleganta si calda. Pentru a pastra aspectul intact, este recomandata impermeabilizarea placilor si apoi va rocomandam intretinerea cu detergenti speciali (ex.: LTP WaxWash).

O placa de travertin taiata la dimensiuni mai mari, de 40,6 x 61 cm, adauga spatiului o nota de eleganta, si creeaza perceptia de spatiu aerisit, marit. Aspectul dat de polisare (finisajul placii) este stralucitor, procesul fiind unul abraziv, care netezeste suprafata pietrei si ajuta la inchiderea porilor. Travertinul Classic este un material extrem de popular in randurile celor care aleg piatra naturala pentru amenajari, datorita nuantelor sale curate, deschise, luminoase, de o eleganta subtila.

Utilitate: Puteti folosi aceste placi pentru a scoate din anonimat orice terasa exterioara acoperita sau neacoperita sau pentru a da luminozitate unul living sau unei intrari. Astfel va veti asigura de faptul ca bunul gust si atmosfera primitoare vor fi apreciate din prima clipa in care cineva va trece pragul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura