Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23086 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aspectul polisat si cromatica uniforma a travertinului Latte confera eleganta oricarui spatiu. Pardoseli, pereti, semineuri, ancadramente etc. sunt intrebuintarile care pot fi date acestui produs in amenajarile interioare. Il putem intalni in bai, bucatarii, livinguri, holuri, sali de asteptare, terase acoperite, etc.

Parte din constructiile rezidentiale sau publice, acest travertin poate fi utilizat fara a avea problema transferului termic: este un bun conducator de caldura. Si la exterior, travertinul Latte, polisat, 61 x 30.5 x 1.2 cm poate constitui un element spectaculos de decor la placarea fatadelor de cladiri, gardurilor, soclurilor, chenarelor decorative de ferestre sau usi, etc. Pentru o mai buna pastrare a produsului recomandam ca suprafata sa fie chituita si impermeabilizata.

Poti folosi aceste placi pentru a evidentia unicitatea locuintei personale. Culoarea pamantie si stralucirea data acestor placi, vor crea in incaperi precum living-uri si holuri un aspect somptuos. In cazul in care alegeti aceste placi pentru bucatarii si bai va veti bucura de un aspect curat si luminos mai mult timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura