Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Peach Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23205 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acorda eleganta si caldura unui amenajari cu piatra naturala, toate acestea pot fi obtiunete utilizand travertinul Peach Cross Cut cu finisaj polisat. Culoarea portocaliu deschis (?peach?? piersica in engleza) lumineaza si invioreaza orice incapere, de la baie la bucatarie, de la sufragerie la hol de trecere. Se poate utiliza la placari de pereti, semineuri, dar si la podele. In spatiile deschise se regaseste ca placaje de garduri, ancadramente de usi si ferestre, fatade, socluri, etc.

Se monteaza usor si, pentru o mai buna intretinere, recomandam folosirea de impermeabilizanti de intensificare a culorii. Datorita aspectului sau inedit, travertinul Peach Cross Cut, polisat, poate satisface orice gust in materie de decoratiuni interioare si exterioare, incadrandu-se perfect in stilul chic, art deco, vintage, contemporan sau glamour.

Placile din Travertin Peach Cross Cut cu finisaj polisat aduc un plus prin nuanta lor mai inchisa si dau stralucire oricarei incaperi. Daca doresti o baie sau o bucatarie moderna, acestea sunt placile care vor transforma vechea incapere intr-o Cenusareasa a casei, acest produs iti poate schimba in totalitate living-ul sau orice spatiu deschis.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura