Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Cismele gradina Sandstone Mandras

0 stars: 0.00 din 0 pareri

224077 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Exotice, parca aduse din vechile cetati ale Antichitatii, cismelele de gradina din sandstone Mandras aduc o nota particulara si absolut spectaculoasa in orice spatiu. Suprafata sa neprelucrata se incadreaza perfect in mijlocul unei gradini relaxante. aducand utilitate si estetica in acelasi timp.

Chiar numele rocii indica originea greceasca a produsului, Mandra fiind o zona din apropierea Atenei. Astfel, va veti putea mandri cu o cismea rezistenta si frumoasa care pastreaza in ea spiritul unic al Greciei. Produsul se racordeaza cu usurinta la retelele de apa, atat pentru gospodariile individuale, cat si pentru spatiile publice.

Cismeaua nu vine echipata cu robinet, acesta putand fi achizionat separat, dupa gustul fiecaruia. Locul in care se monteaza produsul trebuie sa fie un postament drept (beton, pavaj etc).

Cismelele de gradina din piatra naturala Sandstone Mandras, nu vin echipate cu robinet, acesta se achizitioneaza separat dupa gustul dvs. Cismelele se racordeaza la reteaua de apa cu presiune pentru gospodariile individuale cat si pentru spatiile publice. Cismelele se monteaza pe un postament drept (beton, pavaj, etc).

La reteaua de apa se racordeaza prin stutul G 34; iar la reteaua de canalizare prin stutul G 12;. In pozitia inchis robinetul cismelei intrerupe complet curentul de apa astfel realizandu-se autogolirea si implicit protectia la inghet.

Dupa montaj recomandam neaparat aplicarea a doua straturi de LTP Mattstone / LTP Grout Protector Spray (aplicare extrem de usoara si rapida).
*Daca doriti intensificarea culorii, puteti aplica LTP Color Intensifier.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura