Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Kavala 5 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15113 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Ardezie Kavala cu latimea de 5cm x Lungimi Libera, consituie un produs cu o dimensiune perfecta pentru placari verticale la interior sau exterior. Putand fi comparata ca rezistenta cu granitul, piatra naturala Ardezie Kavala 5cm x LL este in acelasi timp o alegere practica (se monteaza rapid si usor) si deosebit de eleganta. Produsul exista in stoc.

Puteam face livrarea oriunde doresti in tara, indiferent de cantitatea de piatra naturala decorativa comandata. Piatra naturala decorativa Ardezie Kavala cu latimea de 5cm are lungimi variabile iar grosimea se incadreaza intre 0.5 si 1.5 cm.

Se recomanda montarea pe baza unui adeziv destinat placarilor cu piatra naturala si a unui lichid incolor pentru impermeabilizare ce v-a creste rezistenta materialului (ex: LTP Mattstone). Aceasta piatra naturala Ardezie Kavala de culoare gri-cristalizat, are o textura placuta la atingere reprezintand o alegere potrivita pentru realizarea lucrarilor de placare verticala la interior sau exterior.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura