Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Bordura ardezie Kavala Natur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2737 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta si practica bordura din Ardezie Kavala este disponibila la dimensiunile de 20x10 cm cu lungime variabila (min. 35cm). Produsul este special conceput pentru amenajarea spatiilor carosabile sau a delimitarilor pentru aleile din curti iar culoarea gri a ardeziei face din aceasta bordura un element usor de integrat in orice decor.

Livrarea se face in 24/48h oriunde in tara si 72h oriunde in Europa. Produsul vine pe palet. Rezistenta si practica bordura din Ardezie Kavala este disponibila la dimensiunile de 20 x 10cm avand lungime variabila de min. 35cm.

Produsul este special conceput pentru amenajarea spatiilor carosabile sau a delimitarilor pentru aleile din curti, iar culoarea gri a ardeziei face din aceasta bordura un element usor de integrat in orice decor.

Caracteristici: Bordura din Ardezie Kavala Gri este una din cea mai rezistenta din portofoliul nostru si vine la dimensiunile de 20x10cm cu lungimea variabila (min. 35cm). Bordura are 4 laturi despicate (suprafata natur).

Utilitate: Bordura din Ardezie Kavala este completarea perfecta pentru pavajele din parcari statii de autobuz sau trotuare fixand si asigurand stabilitatea pietrei cubice din acelasi material folosite la pavaj.

Pentru clientii nostrii aceasta bordura din Ardezie Kavala vine ca un element orginal si absolut necesar pentru scoaterea in evidenta a gradinilor exterioare si a aleilor din gradini la fel cum o rama pune in valoare si reliefeaza o poza. Din acelasi material (ardezie kavala) va stam la dispozitie si cu piatra cubica la diferite dimensiuni (10x10x5cm / 10x10x10cm / etc).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura