Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Grund de amorsaj Weber G700, 20kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24276 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Grund de amorsaj Weber G700, 20kg

Beneficiile produsului
Imbunatateste aderenta suprafetelor suport
Permeabilitate ridicata la vapori
Lucrabilitate excelenta
Egalizeaza absorbtia de apa

Mareste rezistenta stratului de adeziv, masa de spaclu Utilizare: Grundul de amorsaj Weber G700 se foloseste in amenajarile interioare si exterioare pentru egalizarea absorbtiei de apa a suprafetelor suport si pentru obtinerea unor suprafete cu aderenta ridicata inaintea aplicarii tencuielilor, crescand in acelasi timp duritatea suprafetelor suport si imbunatatind rezistenta masei de spaclu, ceea ce duce la respirarea peretilor.

Se aplica pe tencuieli de baza, pe tinci si pe adezivi de armare in cazul sistemelor de izolatie termica. Inainte de aplicarea pietrelor naturale suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa, cu capacitate portanta si lipsita de substante care sa impiedice aderenta (grasimi, bitum, praf, etc.).

Zonele in afara suprafetei de aplicare se vor acoperi cu banda adeziva si folie de protectie, deoarece suprafetele patate nu pot fi ulterior curatate complet. Weber G700 este un material polimeric imbogatit cu aditivi organici si cuart.

Culori: 5 culori disponibile Suprafata pe care se aplica: tencuiala de baza adeziv pentru plasa de fibra de sticla tinci Pregatirea suportului: suprafata suport trebuie sa fie curata uscata si fixa. Aceasta trebuie curatata de resturile de vopsea sau alte impuritati existente.

Mod de preparare si de lucru: zonele in afara suprafetei de aplicare se vor acoperi cu o banda adeziva protectoare deoarece ulterior nu pot fi curatate complet. Pe suportul verificat in prealabil se aplica grundul weber G700 pe toata suprafata cu ajutorul bidinelei sau a trafaletului. in cazul in care o aplicare nu este suficienta este permisa o a doua aplicare.

Tencuiala se poate aplica numai dupa uscarea in intregime a suprafetei. Exista o exceptie in cazul tencuielii cu granulatie medie weber.pas mozaik cand tencuiala trebuie aplicata inainte de uscarea suprafetei. Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim +5C si de maxim +30C.

Tencuiala proaspata trebuie protejata de razele solare ploi sau alte intemperii pana la uscare
Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare. Dupa terminarea aplicarii galeata se va inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca.

Caracteristici de utilizare:
Timpul de maturare: 24 ore
Timp de omogenizare: 1 minut
Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 200C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza iar mai scazute maresc acesti timpi.

Date tehnice:
Aderenta la suport: 0 3N/mm2
Durabilitatea (rezistenta la inghet) rata de permeabilitate EN 1062-3 REAL 0 5 kg (m2 h0 5)

Termen de valabilitate: maxim 12 luni in locuri uscate ferite de inghet si temperaturi ridicate.

Consum: cca. 0 1-0 2 kg/m2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura