Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Cross Cut, Mat, 40.6 x 20.3 x 1.2cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18088 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Alege un mateial cu mult superior gresiei sau faiantei, placile de travertin Classic cross cut, mat, au marea calitate de a infrumuseta spatiul cu textura lor naturala si nuantele calde.

Mai mult, travertinul este potrivit pentru orice concept de amenajare interioara: de la clasic la contemporan, si poate fi pus foarte bine in evidenta prin folosirea luminii sau prin asocierea cu diferite elemente decorative din lemn.

Se poate utiliza in bai, bucatarii, livinguri, holuri, etc., la placari de pardoseli, pereti, semineuri, etc. In decoratiunile exterioare utilizarea travertinului Classic Cross Cut, mat se intalneste la placarile de fatade, garduri, socluri, chenare de ferestre si usi, etc.

In cazul spatiilor umede si a zonelor publice, se poate obtine o rezistenta mai indelungata prin folosirea unui impermeabilizant, iar recomandarea PIATRAONLINE este LTP Mattstone sau varianta ecologica LTP Mattstone H20.

Placile din Travertin Classic 40.6 x 20.3cm iti permit sa oferi profunzime unui spatiu mai dificil de pus in valoare. Culoarea clasica este mereu o optiune eleganta ce confera luminozitate spatiului vizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura