Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura polisata Sunny Dream 60 x 30 x 2cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16541 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Sunny Dream, de cele mai multe ori in amenajarile interioare abordeaza stilul clasic, mai ales in bai, bucatarii sau sufragerii (contra-blaturi, chenare, semineuri, pardoseli etc). Marmura Sunny reda o astfel de atmosfera, constituie una dintre cele mai bune solutii.

Eleganta, confortul si simplitatea acestei pietre se potrivesc si in holuri sau sali de uz public. In cazul placarilor exterioare, marmura Sunny Dream, polisata, se intrebuinteaza la fatade, garduri, socluri, diferite ancadramente etc. Lumina blanda emanata de aceasta piatra naturala decorativa se adapteaza perfect pentru acele amenajari bazate pe design modern, etno-chic, clasic, somptuos s.a.

Marmura ce aduce lumina si lejeritate avand suprafata polisata devine solutia ideala pentru obtinerea unui stil confortabil si primitor in orice proiect.

Acest model pastreaza culorile gamei Sunny Dream si aduce in plus aspectul polisat (lustruit) si dimensiunea placilor de 60 x 30 x 2cm; produsul poate fi folosit in placarea suprafetelor orizontale si verticale indeosebi in interior.

In cazul acestui tip de marmura, in prezent suntem singurii din Romania care aplicam rasina pentru cresterea rezistentei materialului, dupa o actiunea de desalinizare, astfel iti vom livra un produs premium ce va rezista mult mai mult in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura