Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Sunny Light Periata 60 x 30 x 1cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura in culori naturale de crem ofera flexibilitate in design iar farmecul estetic delicat al acestei pietre cu textura invechita ia in stapanire spatii si forme diverse.

Caracteristici:
Marmura Sunny Dream Light Brushed aduce fundalul crem cu venatura subtila si textura uzata obtinuta prin periaj in proiectele de design interior. Produsul este prelucrat in placi cu dimensiunea de 30x60x1.2 cm iar suprafata sa periata opreste reflexia luminii si il face mai rezistent la pete si zgarieturi decat alte modele de marmura.

Utilitate:
Pentru cei care sunt de parere ca uzura naturala inseamna farmec unic eleganta si frumusete Marmura Sunny Dream Light Brushed aduce mai aproape stilul vintage aflat in topul tendintelor actuale. Din gama de produse Sunny Dream Light aceasta se preteaza cu precadere spatiilor inchise holuri bucatarii bai lobby-uri elemente de mobilier.

Recomandari Montaj :
Adeziv Weber Marmo.

Plus 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp
Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza:
Suprafata Orizontala:
Identic precum la gresie cu specificatia sa fie unsa si placa cu adeziv pe toata suprafata si apoi folosit un ciocan de cauciuc pentru a regla placa la nivel.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmrua Sunny Dream este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon021-350.14.94, 021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura