Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Silver Brushed (Periata) 60x30 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16065 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici

Aceste placi sunt disponibile in formatul 30 x 60, dimensiuni perfecte pentru persoanele care se bazeaza si pe un efect vizual puternic de alungire, pe jocuri de lumini si umbre, precum si pe contrast.

Grosimea este de 1,2 centimetri, standard pentru produsele destinate placajelor interioare.

Utilitate

Aceste placi elegante pot fi folosite pentru proiectele interioare si pentru cele exterioare acoperite.

Printre specificatiile acestui produs se numara si rezistenta la trafic intens, motiv pentru care il recomandam pentru spatii de trecere, camere de asteptare sau birouri.

Mostre:

Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare.

Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Ardezia este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.15.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura