Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reclame statii autobuze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Stațiile de autobuz sunt răspândite în toată țara și sunt tranzitate zilnic de sute de mii de oameni care așteaptă în stație sau doar trec pe lângă ele.

Caracteristici:

- Sunt foarte eficiente pentru promoții la produse și servicii.
- Grafica poate să conțină mai mult text deoarece călătorii care așteptă în stație au timp să parcurgă informația.
- Ideale pentru direcționare spre un punct de interes.
Pot fi utilizate pentru campanii de recrutare.
- Potrivite pentru prezentarea caracteristicilor unui produs.

Stațiile de autobuz sunt răspândite în toate zonele orașului și astfel oferă locații de promovare favorabile, datorită amplasării și numărului de persoane care tranzitează zonele respective.

Afișele amplasate în stațiile de autobuz nu au o dimensiune clar stabilită, deoarece modelul stațiilor diferă și astfel e diferit și spațiul disponibil pentru afișajul outdoor. Grafica afișelor din stațiile de autobuz poate să conțină mai mult text, deoarece persoanele care așteaptă autobuzul vor avea timp să citească reclama.

Materialul publicitar expus pe aceste tipuri de panouri trebuie să aibă o calitate ridicată deoarece va fi vizualizat de aproape și nu trebuie să creeze dificultate în parcurgerea și înțelegerea mesajului.

Stațiile de autobuz oferă posibilitatea de expunere a unor promoții pentru produse sau servicii, de direcționarea spre un punct de interes, de realizare a unor campanii de recrutare sau de promovare a unor cabinete medicale.

Promovarea prin acest mijloc reprezintă un avantaj deoarece reclama va fi observată atât de persoanele care staționează pentru a aștepta autobuzul, cât și de cele care trec pe lângă stația de autobuz, fie cu mașina, fie pe jos.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura