Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pegasus Vitae Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Extract de afine 250ml
186 lei
Brand
PRODUS BIO -  100% fruct
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Extract de Afine produs de firma Pegasus Vitae Srl. este un produs 100% natural, contine doar suc din fructele de afine presate la rece si parteurizat.
Afinele sunt bogate in antioxidanti.

Totusi, beneficiile afinelor inseamna mai mult decat substantele chimice din compozitia acestora, despre care ati auzit atat de des.

Afinele lupta impotriva bolilor la mai multe niveluri si sunt un instrument pentru mentinerea unei stari bune de sanatate, utilizate insa insuficient. Stiti probabil despre sucul de afine ca este o unealta de lupta impotriva infectiilor bacteriene ale tractului urinar.
Suferinzii de cistita trebuie sa consume mult suc de afine neindulcit pentru eliminarea din tractul urinar a E.coli si Proteus, care provoaca dureri in timpul urinarii, crampe abdominale si chiar sangerari.

Beneficii:
- Afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele
- Afinele neutralizeaza radicalii liberi care pot promova boala si imbatranirea in organism
- Afinele contribuie la diminuarea grasimii din zona abdomenului
- Ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar
- Pastreaza integritatea vederii (Extractul de afine contine un nivel ridicat de compusi numiti antocianozide, care s-a dovedit in urma studiilor clinice ca incetinesc pierderea vederii.)
- Mentin sanatatea creierului (Aceste fructe mici contin antociani, vitaminele A, complexul-B, C si E, zinc, sodiu, potasiu, cupru, magneziu, fosfor, mangan si pot preintampina sau vindeca printre altele, aparitia tulburarilor nevrotice, prin prevenirea degenerarii sau distrugerii neuronilor, a celulelor creierului, ajutand la mentinerea santatatii sistemului nervos central)
- Afinele scad riscul dezvoltarii bolilor de inima (Continutul ridicat de fibre, antioxidanti puternici si abilitatea afinelor de a dizolva colesterolul rau, fac din aceste fructe un supliment alimentar ideal pentru vindecarea bolilor de inima. Acestea intaresc si muschii inimii.)
- Ajuta in ameliorarea constipaiei si a digestiei.
Din Gura in Gura