Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Parcon Freiwald Srl

0365410572, 0733008798

Cabina pentru fumatori Designer-Line

DESIGNER-LINE
Model:
DESIGNER-LINE
Out of stock
Telefon:
0365410572
 

Detalii produs

Cabina pentru fumatori Design Line Asecos Germania este dotata cu sistemul de colectare si filtrare a fumului si a altor substante nocive. Cabina pentru fumatori asecos convinge prin combinatia dintre design-ul elegant si tehnologia avansata de filtrare.

Prin tavanul prevazut cu gauri foarte mici, o absorbanta foarte performanta si silentioasa, doar 35 dB (A) absoarbe instantaneu fumul de tigara. In functie de modelul cabinei se pot integra si scrumierele la acest sistem de absorbtie.

Cabinele de fumat DESIGN LINE satisfac cele mai mari cereri, nu doar in domeniul tehnic ci si in ceea ce priveste designul. Din acest motiv, acest tip de cabina pentru fumatori a convins juriul de Design iF si a castigat un premiu la categoria "Design Public/ Design Interior"

Domenii de utilizare:

Cabina de fumat DESIGN LINE este disponibila in diferite marimi (pentru 4,8,12 persoane)  si a fost creeata special pentru a fi folosita la locurile de munca . Este ideala pentru instalare in companii, de exemplu in birouri, sali de conferinte, cantinele angajatilor, receptie, zone reprezentative de primire a oaspetilor si oriunde este necesar un design elegant.

Service si mentenata garantata!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Parcon Freiwald Srl
Persoana de contact: Parcon Freiwald Freiwald
Adresa: Str. Depozitelor, Nr. 22
Localitate: Targu Mures
Judet: Mures
Telefon: 0365410572
Telefon mobil: 0733008798
Fax: 0365814048
Website: http://www.parconfreiwald.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi