Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.75
3 stars: Normal
16 pareri

Dispozitiv hidrosablare (sablare umeda cu nisip cuartos)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

145 €
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mijloace de sablare cu nisip.
Metodele si mijloacele de sablat cu nisip sunt folosite pentru diverse aplicatii de curatare a suprafetelor si de pregatire a suprafetelor in scopul aplicarii de vopsele si alte materiale cu scopul de protectie hidroizolante, termoizolante, anticoroziune, etc. Nisipul este materialul care actioneaza direct asupra suprafetelor prelucrate. Transportul pe suprafata de prelucrat si asigurarea energiei cinetice necesare caratarii suprafetei se face cu cu ajutorul aerului comprimat uscat (sablare pneumatica) sau cu apa sub presiune (sablare umed).

De cele mai multe ori,sunt preferate metodele de sablare umeda avand in vedere ca acestea nu degaja praf nociv si pot fi aplicate de toti cei care detin surse apa sub presiune. Metodele de sablare umeda au avantajul ca pot asigura, intr-un timp mai scurt un grad de curatare a suprafetei mult mai inalt. De aceea, propunerile noastre au in vedere numai metodele si echipamentele de sablare umeda care sa corespunda cerintelor caietului de sarcini.

Descriere:
Kitul de sablare cu apa si nisip este destinat sa lucreze impreuna cu o sursa de apa rece sub presiune care are debit de min.15 litri/minut la presiune de 150-220 bar. Kit-ul poate lucra cu orice tip de material de sablare inclusiv nisip cuartos uscat de rau. Instalatia poate fi utilizata in cele mai diverse scopuri cum ar fi indepartarea de pe suprafete metalice, beton, caramida, piatra, plastic, etc. a depunerilor si petelor de ulei, grasimi, depuneri de murdarie, piatra, scorii, graffiti, vopsele, rugina, mucegai ciuperci, contaminanti de pe piatra naturala, petele si depunerile de pe ziduri de beton si caramida, etc. Pregatirea pentru lucru este simpla si consta in legarea kit-ului la sursa de apa sub presiune si introducerea sondei de absorbtie a nisipului in rezervorul cu nisip care poate fi o galeata de 10 litri sau un rezervor cu mult mai mare, in functie de suprafata de sablat.

Datorita faptului ca nisipul este antrenat cu apa, nu se produce praf si se poate lucra si in spatii inchise fara masuri speciale de ventilatie. Conform normelor de protectia muncii se recomanda totusi sa se foloseasca mijloace de protectie individuala specifice acestor operatii.

Caracteristici tehnice principale:
- materialele de sablare: nisip si apa (in loc de nisip se poate folosi orice material traditional folosit pentru sablari)
- actionare cu apa sub presiune
- presiunea de lucru max.: 220 bar
- debitul de apa rece: 15 lpm
- fara rezervor de nisip
- fara recuperare material de sablare

Componenta:
- sonda metalica de absorbtie nisip din rezervor
- furtun rezistent la abraziune (5 metri) de conectare sonda la cap sablare
- ansamblu cap sablare cu tija de conectare pistol apa, valva de reglare admisie nisip,
- cuplaj rapid
- duza din carbura de tungsten

Optional:
- pistol de presiune inalta admisie apa sub presiune
- canistra 2 litri pentru nisip de proba

Optionale:
- costum sablator cu aductiune de aer de protectie pentru sablatori conform normative
Trimite mesaj
Din Gura in Gura