Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Para Medical Office
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme drenaj / aspiratie post operatorie
26 lei
Brand
CH8 - CH16
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
CH8 - CH 18 200ml, 500ml cu trocar
CH8 - CH 18 200ml, 500ml fara trocar

Descriere

Sistemul de drenaj post-operator continu cu aspiratie controlata si actiune mecanica este constituit dintr-un recipient tip armonica realizat din material plastic transparent ,care poate sa confere un nivel de aspiratie de circa 100 mm Hg. Aspiratorul are o capacitate de circa 500 ml si e dotat cu valva anti-reflux. Sistemul este format din urmatoarele componente :

1.Rezervor de recoltare a exudatelor cu o capacitate de 500 ml, cu valva antireflux .
2.Tub de conexiune din PVC cu lungime 100 cm cu racord multicalibru pentru tuburi de drenaj din PVC tip Redon de la 8 la 18 CH, prevazut cu trocar.

Caracteristici tehnice:
• Sistem pentru drenaj chirurgical post-operator continuu cu aspiratie controlata cu rezervor de recoltare a exudatelor cu o capacitate de 500 ml. Sistemul este dotat cu valva antireflux. Rezervorul armonica are o clema de fixare care permite sa fie agatat in vecinatatea pacientului.
•Tub de aspiratie din PVC cu lungime de 100 cm, dotat cu un racord universal multicalibru pentru conectarea la tubul de dren din PVC tip Redon cu calibru de la 8 la 18 CH. Tubul de conexiune este realizat din PVC transparent, medical, apirogen, netoxic, flexibil, termosensibil. Transparenta materialului faciliteaza vizualizarea secretiilor drenate.
Este disponibil (la cerere) si cu racord in Y pentru conectarea a 2 drenaje tip Redon.sau cu racorduri biconice pentru drenajele din silicon.
Din Gura in Gura