Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Panthera Med

0265232749, 0722515028

Antibiotic bovine Draxxin

Flacon 100 ml
Model:
Flacon 100 ml
Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0265232749
Pret:
999 lei
 
 

Detalii produs

Este indicat: in tratamentul si preventia bolilor respiratorii la bovine (BRB) determinatede Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida, Histophilus somni si Mycoplasma bovis sensibile la tulatromicina. Inainte de efectuarea tratamentului preventiv trebuie stabilita prezenta bolii in efectiv.

Tratamentul cheratoconjunctivitei infectioase bovine (CIB) determinate de Moraxella bovis sensibilala tulatromicina. Suine Tratamentul si preventia bolilor respiratorii la suine (BRS) determinate de Actinobacillus pleuropneumoniae, Pasteurella multocida, Mycoplasma hyopneumoniae si Haemophilus parasuis sensibile la tulatromicina. Inainte de efectuarea tratamentului preventiv trebuie stabilita prezenta bolii in efectiv. Draxxin trebuie safie utilizat doar dacase asteaptaca porcii saprezinte semne de boalain urmatoarele 2-3 zile.

Posologie pentru fiecare specie, caide administrare si mod de administrare Bovine (tratament si preventie) 2,5 mg tulatromicina/kg greutate corporala (echivalent cu 1 ml/40 kg greutate corporala) O singura injectie pe cale subcutanata. Pentru tratamentul bovinelor cu o greutate corporala mai mare de 300 kg se va diviza doza astfel incat sa nu se administreze mai mult de 7,5 ml intr-un singur loc. Suine 2,5 mg tulatromicina/kg greutate corporala (echivalent cu 1 ml/40 kg greutate corporala) O singura injectie pe cale intramusculara la nivelul gatului.

Pentru tratamentul suinelor cu o greutate corporala mai mare de 80 kg se va diviza doza astfel incat sa nu se administreze mai mult de 2 ml intr-un singur loc.

Timp de asteptare
Bovine (carne si organe): 49 de zile. Suine (carne si organe): 33 de zile

Nu este permisa utilizarea acestui produs la vacile pentru lapte ce produc lapte destinat consumului uman.
Nu se va utiliza la vacile si junincile gestante, care vor produce lapte destinat consumului uman, cu 2 luni inainte de data preconizata a parturitiei

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Panthera Med
Persoana de contact: Zsombor Unger
Adresa: Piata Onesti, Nr. 6
Localitate: Tg-mures
Judet: Mures
Telefon: 0265232749
Telefon mobil: 0722515028
Website: http://www.pantheramed.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi