Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Osiris Design Construct

Pe masura casei tale!
0744398322,

Aparat central de filtrat apa BigBlue 10+ Filtre

In Stock
Telefon:
0744398322
Pret:
1073 lei
 

Detalii produs

Aparat central de filtrat apa, de putete medie carcasa 10?- Big Blue cu filtre

Aparatul central de filtrat se instaleaza pe conducta principala la intrare, ca sa poata filtra toata apa din retea. La instalare se recomanda a se monta robinete in fata si dupa filtru, sau a se monta un arbore de ocolire, ca intretinerea sa fie mai usoara.

Acest aparat  filtreaza apa in toata casa, astfel nu este necesar sa se monteze filtre mai mici in toate locurile de consum in casa. Purifica apa in mai multe trepte, indepartand astfel nisipul, particule in suspensie, clorul si  derivatele, unele bacterii, micsoreaza cantitatea de metale grele din apa si neutralizeaza substantele care dau miros si gust neplacut apei.

Elelemtele din filtru au fost concepute astfel incat sa poata filtra, purifica cantitatea de apa necesara pe un an a unei familii mai mici (2-3 persoane). Capacitatea filtrelor este aprox. 50- 60 m3 de apa.

Caracteristici tehnice:

Dimensiuni: 540 x 500 x 220 mm (latime x inaltime x adancime)

Dimensiune de racordare: 1?

Temperatura admisa a apei: 2- 45 0C

Presiunea admisa: Max. 6 bar (peste presiune de 6 bar si in cazul presiunii variabile se recomanda montarea unui reductor de presiune).

Tara de origine: Polonia (Made in EU)

Tipul filtrelor:

prefiltru de 20 microni: filtreaza pariculele in suspensie din apa

filtru de carbune activ: indeparteaza din apa clorul si derivatele clorului precum si substantele ce dau miros si gust neplacut apei

filtru de carbune activ cu KDF: indeparteaza ramasitele de clor  si unele bacterii, micsoreaza concentratia de metale grele

Se recomanda schimbarea filtrelor dupa un consum de 50 - 60 m3 de apa, moment ce se poate stabili usor notand pozitia ceasului de apa in momentul punerii in folosinta a filtrelor. Pretul celor 3 filtre, este de 251,7 lei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Osiris Design Construct
Persoana de contact: Shop Osiris
Adresa: Bd. Nicolae Iorga, Nr.12 A
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0744398322
Website: http://www.osiris-shop.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi