Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Osiris Design Construct

Pe masura casei tale!
0744398322,

Set cartuse filtrante pentru FT Line 3 + Ag

In Stock
Telefon:
0744398322
Pret:
460 lei
 

Detalii produs

Set cartuse de schimb pentru sistemul de filtrare FT Line 3

1.Cartus filtrant din polipropilena cu finete de filtrare 5 microni. Se foloseste impreuna cu sistemul de filtrare FT Line 3 produs de catre compania Puricom Europe.

Perioada de schimb:

Cartusul filtrant FT-82 se schimba la aproximativ 4 - 6 luni. Perioada de schimb este strans legata de calitatea apei si de cantitatea de apa consumata.

2.Cartus filtrant din carbune activat GAC (carbune activat granular) impregnat cu argint. Are rol de filtrare prin adsorbtia clorului liber, substante organice, atrazina chloroform, gust si miros. Argintul are rol bacteriostatic. Carbunele activat folosit este marca CALGON, cel mai bun carbune activat din lume cu putere foarte mare de adsorbtie.

Perioada de schimb:

Cartusul filtrant FT-88 se schimba la aproximativ 12 - 24 luni sau 8000 - 10000 l apa. Perioada de schimb este strans legata de calitatea apei si de cantitatea de apa consumata. Informatia despre perioada de schimb este pur orientativa.

Compatibil cu filtrul FT Line 3 ION FILTER.

3.Filtru cu ultrafiltrare - filtreaza apa la o finete de 0.1 microni, are rol de filtrare a bacteriilor patogene E. coli, holera, Klebsiella Terrigena, Salmonela Typhi, Shigella, chisturi precum Cryptosporidium, Giardia Lambia si virusuri, fungi. In plus scade turbiditatea si filtreaza plumbul din retelele vechi de apa.

Perioada de schimb:

Cartusul filtrant cu UF, TF-91 se schimba la aproximativ doi - trei ani sau 10000 litri de apa,cu conditia ca filtrele dinaintea filtrului cu membrana de ultrafiltrare sa fie schimbate la timp.

Compatibil cu filtrul FT Line 3 ION FILTER.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Osiris Design Construct
Persoana de contact: Shop Osiris
Adresa: Bd. Nicolae Iorga, Nr.12 A
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0744398322
Website: http://www.osiris-shop.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi