Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Osiris Design Construct

Pe masura casei tale!
0744398322,

Lampa UV

In Stock
Telefon:
0744398322
Pret:
353.80 lei
 

Detalii produs

Lampa UV pentru aparate de filtrat apa

Serviciile pentru sanatatea publica prevad ca obligatorie folosirea lampii UV in cazul purificarii apei prin osmoza inversa dar si in cazul folosirii apei provenite din fantani forate este necesara. Lampa distruge marea parte a virusurilor si bacteriilor prezente in apa, si totodata impiedica inmultirea lor.

Folosirea lampii UV in cazul fantanilor forate:

Tinand cont de cantitatea tuturor substanteler organice aflate in apa, montarea se recomanda a se face direct pe capatul conductei de alimentare care iese din fantana sau chiar la urma, dupa purificatorul prin osmoza inversa. Daca cantitatea substantelor organice ce se afla in apa este mai mare decat nivelul permis, propunem montarea unei lampi UV de putere mai mare, pe care o montam pe conducta ce iese direct din fantana. Daca substantele organice nu depasesc limita permisa, totusi montam lampa pentru siguranta consumului de apa, atunci propunem a se monta dupa aparatul de purificat.

Despre nivelul permis al substantelor organice ce se pot  afla in apa, va puteti informa aici.

Folosirea lampii UV in locuinte:

Se recomanda a se monta, ca ultima unitate de filtrare, in toate cazurile cand se foloseste purificarea prin osmoza inversa pentru a ne asigura ca in rezervor apa filtrata si depozitata ramane fara virusuri si bacterii.

In cazul in care filtrele sunt schimbate la intervalele recomandate si aparatul este folosit conform prescriptiilor este imposibila inmultirea virusurilor si a bacteriilor, deci se poate renunta la montarea lampii UV.

Intretinerea:

Durata becului este aproximativ 5000 ore, ceea ce inseamna 6 - 7 luni.

Recomandam deci schimbarea becului la 6 luni, pretul brut al becului este de 139,9 lei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Osiris Design Construct
Persoana de contact: Shop Osiris
Adresa: Bd. Nicolae Iorga, Nr.12 A
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0744398322

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi