Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre de mansarda evacuare fum FSR P1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

997 €
Out Of stock
Descriere
Ferestre de mansarda evacuare fum FSR P1

Descriere

Ferestrele de evacuare a fumului sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere. In plus, ferestrele de evacuare a fumului permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor in care sunt montate. Modalitatea de deschidere face ca cerceveaua sa aiba si rol de protectie impotriva vantului atunci cand este deschisa. Se monteaza astfel incat marginea superioara a ferestrei deschise sa fie sub nivelul coamei.
Ferestrele FSR sunt echipate cu un singur motor de 24V iar montajul acestora se face pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15 si 90 impreuna cu ramele standard.
Ferestrele au fost certificate in conformitate cu prevederile normei EN 12101-2

Ferestre de mansarda de evacuare a fumului FSR

FSR geam antiefractie P1
lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid
lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural
unghiul de instalare: 15-90

Aplicabilitate
Focul si fumul constituie amenintari serioase la sanatatea si chiar la viata persoanelor. Contrar parerii majoritatii, mai mult de 90% din decesele cauzate in timpul unui incendiu nu sunt urmare a temperaturii mari sau a arsurilor, ci a intoxicatiei cu gaze de ardere. In plus, fumul aduce pagube considerabile proprietatii. Utilizand sistemul de evacuare a fumului potrivit, pot fi evitate sau intarziate aceste pericole.

Intregul sistem de desfumare trebuie dimensionat si configurat de un proiectant autorizat pe baza unui scenariu la incendiu.

Conform legislatiei in vioare sistemele de desfumare sunt obligatorii in cladirile publice.
Evacuarea fumului dintr-o cladire prevazuta cu sistem FAKRO  
Cladire fara sistem de evacuare a fumului
Sistemul de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere
Punerea in functiune a sistemului
Pentru a pune in functiune sistemul de evacuare a fumului, este necesara conectarea centralei la o sursa de curent de 230V AC si, ulterior, conectarea prin cabluri a celorlalte componente ale sistemului. Lungimea cablurilor necesare depinde de configurarea fiecarui sistem.

Modalitatea de conectare este prezentata in instructiunile de montaj.

ATENTIE! Punerea in functiune a sistemului trebuie facuta de catre firme autorizate! Revizia sistemului trebuie efectuata la fiecare 6 luni.

Toate componentele sistemului sunt certificate.

Caracteristici:  

evacuarea fumului si a gazelor de ardere in cazul unui incendiu;
posibilitatea de deschidere automata sau manuala a ferestrei de evacuare a fumului FSR in cazul unui incendiu contribuie la siguranta persoanelor aflate in cladire;
functie de ventilare zilnica, fereastra putand fi deschisa si inchisa in mod automat dupa o perioada de timp setata pentru ventilare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura