Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

One Deal Software Srl

Licente electronice
0742406406,

Antivirus Kaspersky Small Office Security for Desktops

Small Office Security for Desktops
Model:
Small Office Security for Desktops
Out of stock
Producator:
Kaspersky
Telefon:
0742406406
Pret:
2599 lei
 

Detalii produs

Cumpara acum Kaspersky Small Office Security for Desktops and File Server 1 an / 5 PC-uri

Oferim factura fiscala si garantie
Disponibil in 6 Rate fara dobanda
Valabilitate: 1,2 sau 3 ani
Licenta transferabila pe un alt PC
Livrare digitala prin e-mail

Compatibil cu sistemele de operare: Windows, Server, Android, iOS, Tableta

Antivirus | Antimalware | Anti-phising | Anti-blocker | Protectia datelor | Antispam

Kaspersky Small Office Security a fost special conceput pentru birourile mici care doresc sa se concentreze pe cresterea veniturilor, avand, in acelasi timp, siguranta ca securitatea informatica este asigurata cu un sistem de protectie accesibil si fiabil. In timp ce angajatii isi desfasoara activitatea, Kaspersky Small Office Security combina simplitatea protectiei PC-ului de acasa cu caracteristici speciale pentru asigurarea protectiei companiei tale.

O solutie de securitate care nu-ti solicita atentia, lasandu-te sa te concentrezi pe prioritatile companiei tale. Iti protejeaza angajatii fara a le distrage atentia cu mesaje sau notificari, astfel incat sa poata lucra nederanjati. Mai exact, Kaspersky Small Office Security isi face treaba in timp ce tu o faci pe a ta.

Chiar daca un angajat a accesat un link rau intentionat si programul ransomware incearca sa-ti cripteze fisierele, o copie de rezerva a fisierului necriptat se creeaza automat pentru a-l putea restabili.

Multiplele niveluri de protectie oferite intr-un pachet usor de utilizat nu necesita experienta anterioara pentru a oferi o securitate maxima pentru companie, cu eforturi minime.

Nivelurile suplimentare de securitate ajuta la prevenirea furtului banilor companiei tale: atunci cand accesezi site-uri bancare sau de cumparaturi, tehnologia noastra unica Safe Money verifica daca site-ul este sigur si se asigura ca este real inainte de a-l deschide intr-un mod special si protejat (numai pentru PC si Mac).

Protejeaza-ti serverele de fisiere Windows impotriva programelor ransomware si de cripto-blocare: System Watcher detecteaza si blocheaza activitatile rau intentionate si permite contracararea actiunilor rau intentionate.

Software-ul de actualizare furnizeaza o lista cu noile actualizari disponibile pentru aplicatiile instalate, facilitand stergerea datelor de sistem neutilizate sau depasite.

Protejeaza impotriva incercarilor de deturnare a datelor si retelei companiei prin blocarea site-urilor rau intentionate. Blocheaza descarcarile suspicioase, filtreaza e-mailurile de phishing si atasamentele rau intentionate. Cauta si elimina extensiile nedorite si nesigure din browser si iti protejeaza confidentialitatea prin caracteristica speciala „nu urmari”.

Alege OneDeal Software - Avem peste 20.000 de clienti multumiti.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: One Deal Software Srl
Persoana de contact: Sandu Sebastian
Adresa: Blv. Apicultorilor, Nr. 10
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742406406
Website: http://www.onedeal.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi