Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

One Deal Software Srl

Licente electronice
0742406406,

Antivirus Kaspersky Internet Security for Android 1 an

Internet Security for Android
Model:
Internet Security for Android
Out of stock
Producator:
Kaspersky
Telefon:
0742406406
Pret:
69 lei
 

Detalii produs

Cumpara acum Kaspersky Internet Security for Android 1 an / 1 Device la super pret!

Oferim factura fiscala si garantie
Valabilitate: 1 sau 2 ani
Livrare digitala prin e-mail
Licenta transferabila pe un alt Android

Compatibil cu sistemul de operare: Android

Securitate | Scanare manuala | Confidentialitate | Android Wear | Simplitate

Fie ca utilizezi o tableta sau un smartphone cu Android pentru a accesa Internetul, trebuie sa te asiguri ca esti protejat/a impotriva riscurilor de securitate de pe web. Din acest motiv, Kaspersky Internet Security for Android include tehnologii care:
Blocheaza site-urile web periculoase si rau intentionate, inclusiv site-urile frauduloase si de phishing care pot incerca sa iti fure banii si identitatea.
Inspecteaza toate URL-urile din mesajele text pe care le primesti pe smartphone-ul tau Android, pentru a te informa daca acestea sunt rau intentionate sau nu.

Deoarece dispozitivele mobile sunt atat de usor de pierdut sau furat, trebuie sa te asiguri ca datele importante stocate pe smartphone-ul sau tableta Android sunt protejate. Kaspersky Internet Security for Android iti securizeaza datele prin:
Blocarea accesului la smartphone-ul sau tableta Android pierduta si prin detectarea locatiei utilizand serviciile GPS, Wi-Fi si Google Maps.
Activarea stergerii de la distanta a smartphone-ului sau tabletei tale pierdute, astfel incat poti elimina informatiile personale de pe dispozitiv.
Posibilitatea de activarea de la distanta a unei alarme, care va suna pe dispozitivul tau mobil pana cand este dezactivata cu ajutorul unui cod secret.
Identificarea utilizatorilor neautorizati ai smartphone-ului sau tabletei tale Android, prin realizarea unor fotografii cu acestia si trimiterea lor catre tine.
Activarea controlului de la distanta al functiilor de blocare, stergere si localizare de pe smartphone-ul tau Android pierdut, chiar si atunci cand cartela SIM a fost schimbata.

Administrarea web a functiei anti-furt, de la distanta, astfel incat comunicarea cu dispozitivul tau pierdut sa fie simpla.
Filtrare a apelurilor si mesajelor pe smartphone-urile Android.

Alege OneDeal Software - Avem peste 20.000 de clienti multumiti.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: One Deal Software Srl
Persoana de contact: Sandu Sebastian
Adresa: Blv. Apicultorilor, Nr. 10
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742406406
Website: http://www.onedeal.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi