Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

One Deal Software Srl

Licente electronice
0742406406,

Despre noi

Trimite mesaj
One Deal Software Srl
One Deal Software Srl este o companie romaneasca aparuta pe piata din anul 2017 oferind diverse servicii online de calitate ridicata. Calitatea si satisfactia clientilor au fost pentru noi cele mai importante valori inca de la inceput. Astfel clientii nostri au revenit de cate ori au avut nevoie si ne-au recomandat mai departe. Pana in prezent avem peste 20.000 de clienti care au fost multumiti de serviciile noastre.

Cu ce ne ocupam?

Vindem licente software electronice originale la preturi foarte mici. Astfel, credem noi, ajutam cat mai multa lume sa isi permita programele de care au nevoie pentru la birou sau pentru acasa. Momentan vindem licente de antivirus si securitate online ESET, Kaspersky, si Bitdefender, si Licente Microsoft Windows, Windows Server, Office si multe altele. Treptat ne extindem gama de produse si incercam sa ne imbunatatim serviciile constant.
Produse si servicii:
Windows 10 Pro, Windows 10 Home, Office 2019 Professional Plus, Antivirus ESET, Kaspersky Internet Security, Microsoft Windows Server 2019, Office 2016 Home and Business pentru Mac
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2017

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: One Deal Software Srl
Persoana de contact: Sandu Sebastian
Adresa: Blv. Apicultorilor, Nr. 10
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742406406
Website: http://www.onedeal.ro