Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ogorul Tau Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Erbicid Astral 40 od Nicosulfuron
98 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Astral 40 0d  este un erbicid sufonilureic selectiv, sistemic, care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea.

Erbicidul Astral 40 OD este omologat a fi utilizat pentru cultura porumbului:
Buruieni monocotiledonate anuale (Mohor, iarba barboasa, costrei din seminte, etc.) - in doza de 0,8 l/ha, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate 2-4 frunze.

Costreiul din rizomi - 1-1,5 l/ha, in functie de gradul de infestare si de talia costreiului, cand plantele de porumb au 4-6 frunze si costreiul din rizomi are 15-20 cm.

Erbicidul Astral OD se aplica numai cu mijloace de stropit terestre, prevazute cu sisteme de agitare/omogenizare continua a solutiei de stropit, folosind volume normale de apa (200 - 400 l apa/ha, in functie de starea de umiditate la data erbicidarii). Inainte de utilizare, ambalajul se agita bine, pentru omogenizarea continutului. Dupa golirea completa, ambalajele se clatesc bine cu apa ( de 3 ori), care se adauga in rezervorul cu solutia de erbicidat.
Din Gura in Gura
Alte Produse