Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.73
4 stars: Foarte bun
534 pareri
Produse (997)

Cuptor convectie Flavor Wave Turbo Oven

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27499 lei Lei
Brand
As Seen On TV
Cod produs
GS/TUV
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cu Flavor Wave Turbo Oven poti reduce timpul petrecut la bucatarie de la 1 ora la 15 minute! Produsele congelate nu mai necesita decongelare. Puteti coace, fierbe, praji, usca, rumeni sau reincalzi mai repede decat oricand, cu ajutorul cuptorului Flavor Wave Turbo Oven. Cuptorul Flavorwave Turbo Oven are vasul din sticla, puternic luminata si incalzita cu lampa halogen asa ca poti vedea alimentele dinauntru cand sunt gata. Aparatul are montat un ventilator ce creeaza un curent puternic, avand o miscare permanenta si a carui temperatura ajuta la pregatirea hranei, in acelasi timp pastrand proprietatile nutritive ale acesteia.

Imagineaza-ti cum ar sa pregatesti mancarea ta preferata in 15 minute in loc de o ora! Acum, indiferent daca mancarea ta este proaspata sau congelata, o poti coace, fierbe, praji, usca, rumeni sau reincalzi mai repede decat oricand, cu ajutorul cuptorului Turbo. Cuptorul Flavorwave Turbo Oven este din sticla, asa ca poti vedea alimentele dinauntru. In plus, poti pregati doua feluri de mancare simultan: sus legumele/garnitura, jos carnea. Cand pregatesti carnea sau pestele in recipientul de jos, grasimile sunt eliminate cu ajutorul aburului, facand astfel mancarea mai usoara si mai sanatoasa. Cuptorul Flavorwave Turbo Oven va transforma mancarea congelata intr-una gustoasa in cel mai scurt timp.

Pentru a obtine o crestere rapida a temperaturii, cuptorul este prevazut cu functie automatica turbo. Aceasta ofera posibilitatea de a creste temperatura in cuptor foarte repede, castigand astfel timp. Si cel mai important lucru: cand ai terminat de gatit, il poti spala foarte rapid si usor. Cuptorul Flavorwave Turbo Oven-este un cuptor multifunctional ce prezinta multiple avantaje fata de orice alt cuptor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura