Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Www.oferteshop.ro - Cadouri Online

0726.667.781,

Protectie sutien pentru masina de spalat Bubble Bra

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0726.667.781
Pret:
20 lei
 
 

Detalii produs

V-ati saturat sa va tot stricati sutienele in masina de spalat? Bubble Bra protectie sutien!

Spalarea la mana va ocupa prea mult timp si in plus este o solutie de domeniul trecutului. Avem pentru dumneavoastra solutia ideala!

Bubble Bra - modalitatea inteligenta de a proteja sutienul dumneavoastra. Pastreaza sutienele in siguranta in masina de spalat pentru a le mentine curate, in forma de ou, Bubble Bra, care va va proteja sutienele in timp ce acestea sunt curatate in masina de spalat. Confectionate din plastic neted, bretele nu se vor mai incurca si pernitele nu se vor mai deforma. Bubble Bra este un dispozitiv unic patentat, sarmele nu se vor mai indoi, unul cate unul Bubble Bra este solutia perfecta pentru spalarea sutienelor.

Dantela nu se va mai rupe, fara sa le spalati manual, cum puteti pastra sutienele curate si frumoase, dar va ia mai mult timp. Deci, cu siguranta ca nu veti dori ca acesta sa fie distrus la masina de spalat. Sutienele se pot prinde in tambur sau se poate deforma din cauza greutatii hainelor din masina de spalat. Spalarea manuala va lasa un sutien curat, stralucitoare si in forma lor initiala. Indiferent de banii pe care ii cheltuiti pentru un sutien, cele doua suporturi protejeaza cupele sutienului si impiedica deteriorarea acestuia in masina de spalat.

Adesea, cand spalam sutienele acestea sunt prinse de uscator, sunt strivite de greutatea celorlalte haine si turtite de viteza de rotatie.

Bubble Bra este format din patru cupe confectionate dintr-un plastic dur, dar neted care confera suport pentru sutienul dumneavoastra si nu permite cupelor sa se mai turteasca in masina de spalat.

Este foarte simplu de folosit:
pur si simplu bagati cupele din plastic Bubble Bra in cupele sutienului, apoi fixati invelisul exterior in jurul sutienului. Sutienul dumneavastra va fi protejat de greutatea altor haine pe tot parcursul procesului de centrifugare, in timp ce hainele dvs se vor spala chiar mai bine datorita frecarii suplimentare cu Bubble Bra.
Pastrati-va sutienele scumpe intr-o stare perfecta, cu protectorul de sutiene Bubble Bra!

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Www.oferteshop.ro - Cadouri Online
Persoana de contact: Oferte Shop
Adresa: Strada Agatha Barsescu, Nr.23, Cod postal 031482
Localitate: Bucuresti, Sector 3
Judet: Bucuresti
Telefon: 0726.667.781

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi