Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Novates Srl

+40722221837, 0722 221837

Membrana hidroizolanta lichida Ecolastik/Plastene 20kg/bidon

Out of stock
Telefon:
+40722221837
Pret:
275 lei
 

Detalii produs

Ecolastik/ Plastene este o pasta tixotropica semidensa gata pregatita pentru utilizare, constituita dintr-o emulsie de bitumuri selectionate distilate, aditivi speciali care confera produsului caracteristici exceptionale de elasticitate si impermeabilizare.

ECOLASTIK/ Plastene este deosebit de aderent, rezistent la actiunea nociva a multor acizi si produse chimice, la actiunea agentilor atmosferici, nu curge la temperaturi inalte si nu se fisureaza. New Plastene are protectie    UV medie.

EKOLASTIK/Plastene este ideal pentru:
- impermeabilizarea teraselor de beton atat noi cat si vechi pentru fundatie, bai, pereti de orice tip pentru reparatii si refaceri ale invelisurilor bituminoase, pentru etansarea jgheaburilor de scurgere si a cosurilor.
- amorsa pe suprafetele ce urmeaza a fi hidroizolate cu membrane solide. Se utilizeaza in dilutie de maxim 1:10 cu apa, in functie de capacitatea de absorbtie a stratului suport.
- fixarea (lipirea) placilor termoizolante tip polistiren, vata minerala, aglomerate minerale s.a. pe orice suport compatibil cu emulsiile bituminoase.

Se utilizeaza si pentru impregnarea placilor termoizolante ce urmeaza a fi protejate cu membrane bituminoase sau alte tipuri de folii izolante.

ECOLASTIK / Plastene, ajunge dupa o usoara amestecare, la o semifluiditate care ii permite sa fie aplicat cu pensula, bidineaua sau rola.

Primul strat se realizeaza uzual prin dilutie in proportie de pana la 1:1 cu apa. Stratul doi se poate dilua cu maximum 20% apa.

Suprafetele care se impermeabilizeaza cu ECOLASTIK/   Plastene trebuie sa fie perfect uscate si curate, deci trebuiesc indepartate partile sfaramicioase si neaderente.

Consumul recomandat este de 1,6 pana la 2 kg/m2, oportun fiind sa nu se depaseasca niciodata grosimea de 1 mm, pentru fiecare mina, aceasta pentru a se evita timpii lungi de uscare a produsului.

A doua mana se aplica cand primul strat este perfect uscat.

Lipirea placilor termoizolante se face in puncte, produsul utilizandu-se nediluat.

ECOLASTIK/Plastene se poate aplica si cu procedee mecanice tip airless , dilutia recomandata fiind de maximum 1:1 in functie de gradul de absorbtie al stratului suport, cu conditia realizarii unei pelicule bituminoase pe suprafata protejata.

Temperatura de aplicare variaza de la +5 la +40 C, timpul de uscare este corespunzator cu timpul de evaporare al apei continute de produs, timp care poate varia in functie de conditiile atmosferice, de temperatura si umiditatea aerului.

Amestecati cu grija produsul ECOLASTIK/Plastene in ambalajul sau inainte de utilizare.

Produsul ECOLASTIK/ Plastene nu rezista la ger si odata inghetat nu mai este recuperabil.

Curatirea uneltelor se poate face cu apa cand produsul nu este inca uscat, dar oricum este mai bine sa fie curatate cu solventi obisnuiti (toluen, xilol, trielina, rasini minerale).

Nu aplicati  ECOLASTIK/Plastene in conditii atmosferice nefavorabile intrucat stratul inca umed poate fi spalat de apa ploii sau deteriorat de ger.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Novates Srl
Persoana de contact: Sonea Virgil
Adresa: Str. Ghe. Doja, Nr. 103
Localitate: Tg. Mures
Judet: Mures
Telefon: +40722221837
Telefon mobil: 0722 221837
Fax: 0265/266518, 0265/267997
Website: http://www.novates.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi