Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Novaintermed Srl

0314011088/90,

Teste rapide obstretica si ginecologie

Actim PROM si PARTUS
Model:
Actim PROM si PARTUS
Out of stock
Telefon:
0314011088/90
 

Detalii produs

Actim™ Partus

- depisteaza nasterea prematura. Nasterea prematura este o complicatie serioasa a sarcinii, care poate avea efecte dezastruoase. In aproximativ 50% dintre nasterile premature, mamele au experienta contractiilor premature. Jumatate dintre femeile insarcinate se plang de contractiile premature si numai 20% dintre ele nasc prematur. De aceea, este necesar un test sigur, care sa identifice un risc crescut si diferentiat pentru ambele situatii ( in care sunt in pericol de a naste prematur sau nu). Studiile au aratat ca 94% dintre femeile care au o concentratie a phGFBP - 1 mai mica de 10ug/l nu au nascut prematur sau in urmatoarele 2 saptamani de la testare. Niciuna dintre femeile testate nu a nascut inaintea saptamanii 35 de sarcina.
Actim™ PARTUS este un test rapid si nu necesita echipament aditional. Rezultatele concrete sunt imediat disponibile.Testele Actim sunt dezvoltate special pentru utilizarea la punctele de ingrijire medicala in caz de urgenta, cand testele rapide si diagnosticul precis pot face diferenta.

Actim™PROM (premature rupture of fetal membranes)

- test imunocromatografic pentru detectia ruperii membranei fetale. Ruptura prematura a membranei fetale este o complicatie serioasa a sarcinii in aproximativ o treime dintre nasterile premature. Astfel se impune un diagnostic exact, metodele traditionale de diagnosticare fiind insuficiente.
Cercetari recente au aratat ca nivelul IGPBP - 1 in lichid amiotic creste semnificativ in primele luni de sarcina si ramane asa pe toata perioada ei. Prezenta IGPBP - 1 in lichidele vaginale indica ruptura de membrana.
Actim™PROM poate fi folosit chiar si in primele luni de sarcina. Concentratia de IGFBP - 1 in lichid amiotic este de 100-1000 ori mai mare decat in ser, asftel prezenta sa intr-o proba este o indicatie clara si sigura a rupturii membranei fetale. Limita de detectie a testului este foarte scazuta pentru ca micro rupturile de membrane sa fie semnalate. Testele Actim sunt dezvoltate special pentru utilizarea la punctele de ingrijire medicala in caz de urgenta.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Novaintermed Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Drumul Potcoavei, Nr. 5A
Localitate: Pipera
Judet: Ilfov
Telefon: 0314011088/90
Fax: 0314011089

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi