Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Nobil Lemn Srl

0757233350, 0749360125

Despre noi

Trimite mesaj
Nobil Lemn Design vine pe piata cu cea mai diversificata gama pentru decorarea casei tale: parchet din lemn masiv si stratificat(atat din lemn european cat si exotic), finisat sau nefinisat, usi din lemn stratificat pentru interior, disponibile in peste 50 nuante, placari de trepte si scari atat pentru interior cat si pentru exterior, tapet, deck(parchet pentru exterior), produse pentru finisarea si intretinerea parchetului, lacuri, baituri,adezivi, hidroizolarea sapei.

Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta de peste 10 ani in domeniului pardoselilor din lemn, experienta dobandita in strainatate.

Lemnul este material viu, cald ce ofera un design unic caminului dumnevoastra obtinandu-se astfel modele clasice sau moderne. Odata cu trecerea anilor, parchet isi pastreaza frumusetea .
Oferim consultanta gratuita pentru ca dumneavoastra sa alegeti cea mai potrivita podea , in functie de stilul de viata, si gusturile fiecarui client.
Produse si servicii:
parchet masiv si stratificat,podea, lemn masiv, usi masiv, promotii parchet, scara de lemn, tapet, var, reconditioare, raschetare, lac, bait, grund, manopera scara.
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Nobil Lemn Srl
Persoana de contact: Popescu Iulian
Adresa: Str. Traian Vuia, Nr. 13
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0757233350
Telefon mobil: 0749360125
Website: http://www.nobillemn.ro