Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Empo Roxxsquiry
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apa de Parfum Apa Rosa -Trandafir
3479 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Concernul franco - bulgar Refan propune , din vasta sa colecție de parfumuri celebre, o linie de 147 de parfumuri aflate în topul preferințelor cunoscătorilor. Cele mai renumite și apreciate arome din lume se regăsesc in colecția parfumurilor REFAN

Parfumurile conțin 42% componente naturale de calitatea cea mai buna, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazine, unde în zilele noastre parfumurile sunt integral sintetice.

Prin conținutul de esența foarte ridicat (15% esența) parfumurile Refan au o durată de până la 12 ore .

Toate parfumurile din magazine au în componență, în afară de parfum, apă distilată și alcool, enorm de mulți compuși de sinteză, fixatori de miros, coloranți, stabilizatori, substanțe care pot provoca diverse alergii și care nu oferă parfumului calitate, rafinament și înaltă clasa.

Legat de ambalajele parfumurilor Refan, trebuie sa cunoastem urmatoarele informatii: Marile case de moda din lume, care lanseaza pe piata parfumurile, nu detin propriile fabrici, ci apeleaza la ajutorul unor fabrici mari si specializate, care pot produce la comanda, in diverse cantitati, aceste parfumuri, pentru clientii lor.

Casele de moda platesc fabricilor producatoare sume mari pentru exclusivitatea asupra parfumurilor nou lansate, pe perioade cuprinse intre 2 si 5 ani. Dupa expirarea perioadei de exclusivitate, fabricile pot vinde parfumurile respective si altor clienti, dar cu conditia sa nu foloseasca marca, denumirea consacrata. Concernul francez Refan ambaleaza parfumurile intr-un ambalaj propriu sub marca Refan, si pe fiecare sticluta apare un cod numeric care identifica parfumul.


Apa Rosa 50 ML este livrata cu cutie de carton.
Din Gura in Gura