Descriere
LeVeneziane Tortelloni cu ricotta si spanac fara gluten 250g
Produs fara gluten
Produs destinat special persoanelor cu intoleranta la gluten
Ingrediente: Faina de orez, amidon din porumb, OU, branza rasa (LAPTE, sare, cheag, lizozima de OU), ricotta 7.5% (ZER LAPTE, LAPTE, crema de LAPTE, sare, corector de aciditate: acid citric), ZER LAPTE, albus de OU, SMANTANA, fibre vegetale, sare, ulei de floarea soarelui, spanac 1%, dextroza, ulei de masline extra virgin, arome, adaosuri: guma xantan, extract natural de masline, nucsoara, ceapa, usturoi, conservanti: sorbat de potasiu
Poate contine urme de PESTE, NUCI, TELINA si SOIA.
Valori nutritionale/100g: Energie 1405kj/334 kcal, grasimi 11.0g, din care grasimi saturati 5.7g, carbohidrati 49.0g, din care zahar 5.0g, proteina 9.0g, sare 2.5g
Mod de preparare: Se fierbe in apa NESARATA timp de 1-2 minute
Masa neta: 250g
Produs in Italia.