Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Naturisti.ro (peak Dol Srl)

Naturisti.ro - sanatate natura
0371353488, 0734771355, 0744787898

Tratament naturist - Abstinenta

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0371353488, 0734771355
Pret:
65.30 lei
 
 

Detalii produs

Anstinenta renuntarea partiala sau totala la unele alimente, mai ales la bauturile alcoolice sau la satisfacerea unei nevoi ori a unei dorinte.

Pachetul contine: Extract din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG= D1, Extract din mladite de Ienupar - Juniperus communis MG=D1 si Extract din radicele de Secara - Secale cereale MG=D1

Sunt multe persoane care se prezinta la medic pentru a primi ajutor in vederea renuntarii la obiceiuri daunatoare, precum fumatul, consumul de cafea, alcool sau dulciuri, consumul de medicamente sau droguri, sau alte tipuri de dependente nocive (de o persoana, de o ocupatie, de un loc sau un obiect anume).

Maceratele glicerinice (produse gemoterapice) pot fi administrate in vederea drenajului (curateniei) unui organism intoxicat, indiferent de substanta care a fost abuzata.

Pe primul loc este Extractul din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG= D1, un mare drenor digestiv si hepatic, care regleaza buna functionare a organismului. Schema de folosit, intr-o curatenie generala a organismului ar fi Extract din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG= D1, 3 ml in apa dimineata, asociat cu Extract din mladite de Ienupar - Juniperus communis MG=D1, 3 ml in apa, la pranz si Extract din radicele de Secara - Secale cereale MG=D1, 3 ml in putina apa, seara, zilnic, 2?3 luni. Aceasta schema are o actiune de regenerare asupra functionalitatii hepatice.

Pentru tabagism, de electie este Extractul din mladite de Lemn cainesc - Ligustrum vulgare MG=D1 , indicat in special in faringita cronica granulomatoasa si polipoza marilor fumatori, 2 ml in apa de 3 ori pe zi, singur sau in combinatie cu Extract din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG=D1, atunci cand dependenta este multipla (cum se intampla in multe situatii).

In perioadele de abstinenta apare o afectare a starii generale, cu lipsa de putere, astenie, dificultati de concentrare si somnolenta accentuata (sau insomnie).

Pentru reglarea starii generale a organismului in aceasta perioada, se recomanda cateva preparate: Extract din muguri de Stejar ? Quercus pedunculata MG=D1, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, doza corespunzatoare varstei, minim 1?2 luni de zile;

Exista si remedii homeopatice care pot fi utilizate pentru tratarea simptomelor de dependenta, dar acestea pot fi prescrise doar de medicul homeopat, dupa un consult de specialitate amanuntit.

Organismul are nevoie de refacere intr?o perioada de abstinenta. Cel mai bun moment de a incepe oprirea unui obicei daunator este ziua de luna noua din fiecare luna (este marcata pe multe calendare ortodoxe). In acea zi, organismul resimte mai putin oprirea unui obicei si simptomele de abstinenta sunt mai putin intense.

Persoana care sufera de simptomele abstinentei are nevoie de ajutorul unui specialist, medic sau dietoterapeut, pentru a?si planifica un stil de viata mai ordonat si pentru a suplimenta alimentar nevoile organismului aflat intr?o perioada de solicitare. Exercitiile fizice, plimbarile lungi in natura, aerul curat si o perioada mai putin solicitata la servici ajuta foarte mult la depasirea momentului de abstinenta.

Simptomele de abstinenta pot dura intre o luna si 5-6 luni (la marii fumatori, consumatori de cafea si/sau alcool). De aceea este nevoie de sprijin emotional permanent (mai ales din partea familiei) si de ajutor medical pentru depasirea problemelor care pot apare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Naturisti.ro (peak Dol Srl)
Persoana de contact: Dinu Calin
Adresa: Str.Gheorghe Lazar, Nr.22
Localitate: Cluj - Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0371353488, 0734771355
Telefon mobil: 0744787898
Fax: 0364101076
Website: https://www.naturisti.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi