Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Natural Home Parchet

Noblete & lemn
021 314 22 09, 0726 718 175

Despre noi

Trimite mesaj
Fiecare dintre noi avem diferite scopuri, vise si dorinte. Percepem lumea diferit,iar asta ne defineste valoarea, caracterul şi emoţiile.

NaturalHomeParchet incearca sa înţeleagă şi să aprecieze independenţa, diversitatea si nevoile potentialilor nostr clienti. Suntem constienti de asteptarile lor diferite in plan estetic si de aceea imbogatim în mod constant oferta de colecţii noi.
Stim ce importanta investitie este achiziţionarea unei pardoseli, deoarece la noi fiecare etapă a procesului de selectare a categoriilor de lemn, achiziţionarea de materii prime pentru montaj şi finisare - este ghidata de imperativul- Calitate.

Un decor natural in interiorul caminului dumneavoastra îi confera acestuia caracter. Înţelegand nevoile diferite ale clienţilor nostri, oferim o gama larga de produse care îndeplinesc cerinţele celor care apreciaza minimalismul, cunoscatori de muzică clasică şi cei care urmăresc ultimele tendinţe ale modei.
Va oferim pardoseli din lemn de origine europena, americana şi exotica, care sa va îmbie cu culori neobişnuite si sa va aminteasca de cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

Un compliment natural pentru o gama de produse divers colorate (cu nuante de la alb, gri, galben auriu, galben crem, scorţişoară, rosiatic-oranj, maron, brun, până la culoarea ciocolatei) şi pardoseli periate, care sa incante atat iubitorii de clasic cat şi iubitorii de soluţii inovatoare. Pentru fiecare nuanta de culoare avem parchetul potrivit in diferite modele.

Pentru a asigura un aspect proaspăt şi frumos pardoselelor din lemn vă sfatuim sa utilizati produsele pentru intretinere recomandate de noi.

Vă invităm să va familiarizati cu o gamă largă de esente de parchet, materiale necesare punerii in opera a acestora , precum si consultanta in gasirea solutiilor potrivite caminului dumneavoastra vizitandu-ne:

Showroom
Str. Ostasilor Nr.27A, sector 1 Bucuresti
Adresa web:
http://www.naturalhomeparchet.ro
http://www.naturalhomeparchet.ro/produse/parchet-masiv
http://www.naturalhomeparchet.ro/produse/deck-terasa-din-lemn
http://www.naturalhomeparchet.ro/produse/lambriu-din-lemn

Va Multumim!
Produse si servicii:
parchet masiv exotic si autohton, parchet stratificat, parchet pentru incalzire in pardoseala, deck, rasini epoxidice, sape autonivelante, adezivi, chituri, grunduri, lacuri
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Natural Home Parchet
Persoana de contact: Zamfirache Dorin
Adresa: Str. Ostasilor, Nr. 27A
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 314 22 09
Telefon mobil: 0726 718 175
Fax: 021 314 22 09
Website: http://www.naturalhomeparchet.ro