Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4534)

Mai compactor Wacker Neuson BS50-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Mai compactor Wacker Neuson BS50-2

Motorul WM 80 conceput si patentat de catre Wacker Neuson este special construit pentru maiuri compactoare si indeplineste toate standardele de emisii EPA si CE. Pompa manuala de evacuare a aerului din carburatie pentru o pornire cat mai usoara. Robinetul de combustibil si contactul ON/OFF sunt integrate in parghia de acceleratie pentru a reduce complexitatea de functionare.

Carburatorul special conceput compenseaza amestecul combustibil / aer pentru performante optime si da viata prelungita filtru de aer. Sistem unic de filtrare a aerului in trei etape asigura practic un aer optim motorului pentru viata mai lunga si durabilitate imbunatatita. Un filtru martor Memento arata operatorului atunci cand filtrul de aer trebuie sa fie schimbat.

Sistemul manerul de ghidaj este special proiectat antivibratii si sporeste confortul operatorului. Ansamblu starter din aluminiu si franghia sunt supradimenionate pentru a extinde durata lor de viata in conditii de lucru dure. Toba de esapament este special proiectata si incadrata in jurul maiului, pentru a permite compactarea cat mai aproate de structuri si pentru a fi protejata in acelasi timp.

Date tehnice:
Greutate operationala     56 Kg
Frecventa batailor     715/min
Tip motor     Wacker WM80, 2 timpi
Capacitate cilindrica     80 cmc
Putere maxima motor     1,7 kW la 4400 rpm
Dimensiuni     675x345x940 mm
Dimensiunile talpii     280 x 344 mm
Cursa talpii     43.4 mm
Viteza de inaintare     8 m/min
Aria maxima de compactare     78 m2/ora
Capacitate rezervor     3 litri
Consum combustibil     1 l/ora
Ratia amestecului de combustibil cu ulei     50:1 - 100:1.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura