Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4578)

Motocultor Honda F 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Motocultorul multifunctional Honda F560, monoax, reprezinta alegerea proprietarilor de locuinte, fermierilor, gradinarilor si a specialistilor peisagisti care se pot lauda cu gradini mari si frumoase. Poate fi echipat cu 8 dispozitive ajustabile pentru taiere, musuroire, arat si altele.

Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Motocultoarele Honda reprezinta alegerea fermierilor, gradinarilor si profesionistilor in peisagistica.

Cu numai 53 de kg. acest monoax ramane cel mai manevrabil din gama Honda. O priza de forta, cu viteza foarte ridicata, permite numeroase aplicatii. Modelul cel mai polivalent. Transmisie prin lanturi, manere ajustabile pe inaltime si demontabile pentru a nu lasa urme de pasi. Priza de forta laterala.

Util pentru largirea caii de rulare si butuci pentru roti de serie. 8 dispozitive adaptabile in functie de necesitati: cositoare, prasitoare, semanatoare pentru legume, zarzavaturi si gazon, plug reversibil, rarita, scarificator, freze de zapada.Un asistent ideal pentru lucrul la camp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura