Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Mr. Stone

Descopera Piatra Naturala!
0785243538, 0762570007

Despre noi

Trimite mesaj
Mr. Stone comercializeaza piatra naturala in magazinele din Bucuresti, Bistrita, Cluj-Napoca, Oradea, Targu Mures, Suceava, Brasov si in curand in Timisoara.

Va oferim: travertin, quartzite, ardezie, gresie, gneisuri, serpentinit, porfir, calcar, granit, andezit, bazalt, tuff vulcanic si marmura care pot fi neregulate (poligonale), regulate, mediterane si paneluri. Formele regulate si neregulate (poligonale) pot fi cu suprafete naturale, semifinisate, sau finisate.

Pentru amenajarile exterioare se intrebuinteaza la placarea fatadelor (caselor), soclurilor, gardurilor, scarilor, teraselor, stalpilor de sustinere, piscinelor, barbeque, pavarea curtilor sau aleilor din gradini.

Pentru amenajari interioare se foloseste cu succes la placarea bucatariilor, bailor, living-urilor, balcoanelor, semineelor, pardoselilor, ca blaturi in bucatarii sau bai, ca glafuri inlocuind cu mult succes faianta si gresia oferind mult mai multe posibilitati de amenajare si particularizare a spatiilor, pretandu-se tuturor preferintelor ambientale: classic, modern, elegant, rustic.
Produse si servicii:
piatra naturala de tip panel, piatra poligonala, piatra regulata, piatra neregulata, piatra scapitata, mozaic, travertin, granit, marmura, jura, ardezie si quartzite, piatra cubica
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mr. Stone
Persoana de contact: L Roxana
Adresa: Aleea Plopilor nr. 12
Localitate: Bistrita
Judet: Bistrita Nasaud
Telefon: 0785243538
Telefon mobil: 0762570007
Fax: 0263.235.964