Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Motiva Network Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 9 pareri
Folie reflexiva protectie solara geamuri
Brand
FOLIE SILVER, BRONZE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Import si ditributie folii protectie solara pentru geamuri. Seria silver este realizata din doua straturi de poliester, metalizate cu aluminiu prin evaporare si aplicata pe geam folia are un aspect de argintiu reflexiv. Aceste folii ofera protectie solara foarte buna, de pana la 82% la un cost mic si au o durata de viata de minim 10 ani, aplicate la interior.

Sunt disponibile in trei variante pentru aplicare la interior SILVER20, SILVER 35, SILVER 50 si respectiv doua variante pentru aplicare la exterior SILVER 20EX si SILVER 35EX.

Folie de protectie solara ce poate fi aplicata pe orice tip de geam,exceptand geamul termoizolant cu sticla Low-E, cu sticla fumurie si geam laminat duplex, unde poate fi aplicata folia de exterior.

Seria BRONZE este realizata din doua straturi de poliester, metalizate cu bronz prin pulverizare catodica (sputterizare) si aplicata pe geam folia are un aspect de aramiu reflexiv.

Aceste folii ofera protectie solara foarte buna, de pana la 79% si au o durata de viata de minim 15 ani, aplicate pe geam la interior. Sunt disponibile in doua variante pentru aplicare la interior BRONZE 20, BRONZE 35 si respectiv o varianta pentru aplicare la exterior BRONZE 35EX. Folie de protectie solara ce poate fi aplicata pe orice tip de geam,exceptand geamul termoizolant cu sticla Low-E, cu sticla fumurie si geam laminat duplex, unde poate fi aplicata folia de exterior.

Tehnologii de fabricare
Foliile de protectie solara sunt realizate prin depunerea unor metale, aliaje de metal sau oxizi (cermaice) pe un substrat poliesteric folosind unul din cele doua procese numite “metalizare prin evaporare” si “pulverizare catodica” (sau sputterizare).

Metalizarea prin evaporare este o metoda este mai veche si ofera rezultate bune la costuri scazute de productie. In general la acest tip de metalizare este folosit aluminiul si pot fi depuse mai multe straturi pentru diferite opacitati si performante solare.

Pulverizarea catodica se realizeaza cu ajutorul unor magnetroane ce realizeaza depunerile de metal sau ceramica la nivel atomic, fapt ce conduce la performante solare superioare celor metalizate prin evaporare si nu in ultimul rand la o durabilitate mult mai mare. La realizarea acestor folii sunt folosite diferite tipuri de aliaje (unele chiar contin metale rare) si a mai multor tipuri de oxizi (cum ar fi IndiumTinOxide, Titanium Nitrite, etc). Oxizii (ceramicele) sunt folosite pentru ultimele generatii de folii, folii ce se mai numesc si “Spectrally Selective” deoarece acestea functioneaza ca un filtru solar, ce permit radiatiei luminoase sa treaca in procent de 60-75% in timp ce radiatiile infra-rosii si ultra-violete sa fie blocate pana la 99%. Foliile ceramice (sau spectrally selective) sunt extrem de rezistente in timp, no oxideaza si au reflexivitate scazuta.
Din Gura in Gura