Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Trio Smart Distribution Srl

Moregreen-save water for life
-,

Despre noi

Trimite mesaj
In prezent, SC Trio Smart Distribution SRL, se ocupa cu distributia produselor "Freedom Waterless Car Wash ", care le intalnim pe piata din Romania sub denumirea de "111" (ElevenONE).

ElevenONE a provocat o adevarata revolutie pe piata serviciilor de curatenie din Statele Unite ale Americii, in Europa si de curand si in Romania. Acest procedeu utilizeaza o solutie de ultima generatie, este un concept nou si revolutionar care SPALA, CURATA, LUSTRUIESTE (POLISH) SI PROTEJEAZA, all-in-one, autoturisme, motociclete, camioane, remorci, rulote, skyjet-uri, aeronave sau ambarcatiuni.

Poate fi folosit si in casa la curatarea placilor ceramice, geamurilor, termopanelor, aparatelor electrice si electrocasnice, instrumentelor din inox, plastic, candelabrelor, bibelourilor, ramelor foto, obiectelor din material lemnos vopsite sau lacuite, sau a altor suprafete non-poroase, vopsite, DIN plastic, acryl, sticla, p.v.c., crom, inox etc., FARA SA ZGARIE, FARA SA LASE MIZERIE, 100% ECOLOGIC, FARA UTILIZAREA APEI, acasa, la servici sau oriunde ai ceva de curatat.

DE CE ElevenONE:
Pentru ca e nontoxic, noncoroziv, organic, biodegradabil, antistatic, antibacterial, anti fungicid, neinflamabil, fara derivate sau distilate din petrol, nu matuieste suprafete precum materialele din inox sau sticla pentru ca, contine polimeri speciali, sapun organic, surfactanti, lubrifianti, carnauba wax, agenti protectori la razele ultraviolete si ploile acide.

Cu o utilizare corespunzatoare, solutia indeparteaza murdaria prin emulsificare, lasand in urma o suprafata curata, stralucitoare si protejata.
Produse si servicii:
ElevenONE - Solutie auto de spalare fara apa, PROTECT TIRE & DASH SHINE - Solutie de intretinere anvelope, cauciuc, piele si plastic, ODOR ELIMINATOR - Odorizant auto
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
CERTFICAT NR. 435 SR EN ISO 9001:2001
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Trio Smart Distribution Srl
Persoana de contact: Tranc Cristian
Adresa: Str. Rosiori, Bl. R5, Ap. 14
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: -
Fax: 0357814989
Website: http://www.moregreen.ro