Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii preluare stocuri spre vanzare / lichidare
Brand
Marfuri non-food
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Preluam spre vanzare/lichidare stocuri marfa non-food , preferabil din aria jud. Galati-Braila.

In ce consta activitatea ? Multe dintre societatile comerciale(producatori/distribuitori etc.) au depozite pline cu marfuri care nu au fost vandute in retail ori s-a incercat in repetate randuri vanzarea lor , care a esuat. De asemenea sunt societati care au in depozite marfuri recuperate de la datornici ori preluate prin barter care au incercat sa fie vandute , vanzarea a esuat si nimeni nu se mai ocupa de ele , astfel fiind blocate sume importante de bani .

Aici intervenim noi si cautam potentialii clienti ai produselor ce se doreste a fi vandute .

Cum functioneaza ? Simplu! Prin semnarea unui contract , vanzatorul isi exprima acordul cu privire la reprezentarea sa de catre noi in vederea vanzarii stocului ce se doreste a fi lichidat . Acest contract nu presupune transferul proprietatii asupra bunurilor si nici transferarea bunurilor in alte locatii .

Pur si simplu vanzatorul ne da noua dreptul de a intermedia vanzarea produselor ce fac obiectul lichidarii de stoc . Practic , noi promovam lichidarea stocurilor respective , cautam si identificam potentialii clienti , negociem conditiile de vanzare (stabilite in prealabil cu vanzatorul) si incheiem tranzactia .

Care sunt costurile pentru vanzator ? Prin apelarea la serviciile noastre vanzatorul (mandantul) plateste mandatarului (noua) un comision negociat si mentionat in contractul de mandat semnat la demararea colaborarii , comision perceput numai la momentul finalizarii tranzactiilor , respectiv la momentul incheierii vanzarii (integrale sau partiale) stocurilor prin efectuarea platii marfurilor de catre cumparator .

Comisionul reprezinta procent din valoarea vanzarilor efectuate de catre mandatar (noi) .

Care sunt riscurile vanzatorului ? ZERO !!! De ce ? Pentru ca stocurile de marfuri raman in posesia sa iar la momentul vanzarii , el este emitentul facturii precum si cel care incaseaza direct contravaloarea marfurilor vandute de noi .

Care sunt avantajele vanzatorului in colaborarea cu noi? Urmatoarele :

-economisirea unor sume de bani ce s-ar cheltui cu angajarea si mentinerea unui/unor reprezentant/i de vanzari insarcinati cu vanzarea ; fata de noi , daca nu vindem , nu aveti nici un fel de obligatii materiale pe cand in cazul angajarii de personal insarcinat cu vanzarea veti fi nevoit sa achitati salarii(partea fixa) chiar daca angajatul nu a efectuat vanzari .

-nu depune nici un efort in vederea vanzarii ;

-avem experienta in vanzari/negociere, ne ocupam si ne implicam in mod activ in vanzare . Exista site-uri de profil unde va publicati lichidarile de stoc . Insa acolo ele raman publicate ca si anunturi de vanzare insa nimeni nu se preocupa activ in cautarea si identificarea potentialilor clienti. Noi , in plus fata de aceste site-uri , nu numai ca publicam vanzarile pe site-urile de profil ci cautam , identificam , ofertam si organizam intalniri cu potentialii clienti ai marfurilor dvs. in vederea valorificarii lor .

- tranzactiile sunt 100% sigure intrucat vanzatorul este proprietarul marfurilor , el factureaza marfa catre cumparator si tot el este cel care intra in mod direct in posesia banilor ;

De asemenea suntem interesati de preluarea activitatii de vanzari a societatii dvs. in situatia in care se doreste externalizarea acestui serviciu .

Mai multe detalii puteti obtine atat telefonic cat si prin e-mail folosind datele de contact afisate .

Marian TĂRLUNGEANU
Din Gura in Gura
Alte Produse