Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mischel Leonardo Srl.

0244/512931, 0732444998

Sisteme refrigerare / congelare in flux continuu

Mr Inox / Frigoveneta
Model:
Mr Inox / Frigoveneta
Out of stock
Telefon:
0244/512931
 

Detalii produs

Mischel Leonardo furnizeaza in Romania sisteme industriale pentru fluxuri tehnologice de racire , produse de Mr Inox si Frigoveneta Italia.

Pentru procesele industriale de refrigerare sau congelare a produselor, putem oferii solutii complete, atat pentru sistemul frigorific, cat si pentru sistemul de transport al produselor prin spatiile de racire.

Sistemul de transport spiralat al produselor ( vezi foto ) in interiorul tunelelor frigorifice, are avantajul volumului redus al incintelor frigorifice , acesta fiind folosit la maxim. Fluxul de racire in regim continuu al produselor, inlatura perioadele de pauze necesare alimentarii sau eliberarii de produse a sistemelor clasice.

Viteza ( timpul ) de transport al produselor prin incinta frigorifica, poate fi modificata, astfel incat sistemul sa asigure randamentul maxim pentru o gama cat mai larga de produse.

Sistemele de transport al produselor sunt produse de compania MR Inox din Italia, iar sistemele frigorifice de compania Frigoveneta Italia.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mischel Leonardo Srl.
Persoana de contact: Leonardo Mischel
Adresa: Str. Transilvaniei, Nr. 29
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0244/512931
Telefon mobil: 0732444998
Fax: 0244/512931
Website: http://www.mischelleonardo.ro, http://www.artafrigului.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi