Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mido '94 Comimpex S.r.l.

021 3101603, 0722 345172, 0722 656344

Tigla din beton Kapstadt

Tigla beton Creaton
Model:
Tigla beton Creaton
In Stock
Telefon:
021 3101603
 

Detalii produs

Tigla din beton Kapstadt inseamna forma curata, simpla a acoperisului, care impresioneaza prin eleganta sa deosebita. Acopera perfect astereala cladirilor si se distinge clar prin indrazneala, ambitie si claritatea liniilor drepte. Da o nota de prospetime si frumusete, datorita designului, tigla din beton Kapstadt avand o liniatura moderna, clara, cu rostul lateral ascuns.

Din punct de vedere al tipului de suprafata, tigla din beton Kapstadt se regaseste in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro. Tigla din beton cu suprafata Planar are un design fin si neted, care protejeaza timp indelungat acoperisul de aderarea impuritatilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase, de rosu clasic, gri inchis si negru. Modelul tiglei de beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafata stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse in culorile de rosu clasic, gri inchis si negru.

Tiglele de coama Kapstadt vor fi montate pe coama fara suprapunere. Fixarea se realizeaza cu ajutorul unor cleme speciale pentru muchii si coama, pe partea superioara a sipcii de coama de dimensiune 30/50. In cazul utilizatii unor sipci mai late poate fi necesara aplicarea unor cleme de coama, pentru evitarea deplasarilor. In afara de acestea se vor monta elemente de ventilatie corespunzatoare.

Marginile se inchid cu ajutorul tiglelor laterale. Fiecare tigla laterala trebuie fixata de sipca cu cel putin un surub de d=4,5 mm, si cu adancime de insurubare de min. 24 mm. Deoarece tiglele Kapstadt se monteaza intotdeauna in racord, pot fi comandate atat tigle intregi, cat si 1/2.

Fetele laterale ale acestor tigle se vor suprapune 90 mm sau 120 mm. In cazul acoperisului intr-o singura apa, tiglele care inchid acoperisul, vor fi fixate cu clema impotriva furtunii in partea dinspre streasina, iar in partea dinspre coama se vor fixa de sipca cu ajutorul unor suruburi cu garnitura de cauciuc, de d=4,5 mm, cu lungime de insurubare min. 24 mm.

Distanta sipcii de suport al tiglelor intr-o singura apa trebuie sa fie egala cu cea dintre sipcile de suport ale tiglelor de baza. Acoperisurile confectionate cu tigla din beton Kapstadt vor avea muchia inferioara complet inchisa si la rosturile laterale. Fie ca este vorba despre arhitectura unei cladiri incarcate de istorie sau de locuinte moderne, cand vine momentul alegerii materialului pentru un acoperis durabil si elegant recomandam tigla din beton, de la Creaton.

Modelul de tigla din beton Kapstadt a obtinut premiul TREND Award BAU 2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mido '94 Comimpex S.r.l.
Persoana de contact: Tomescu Mihaela
Adresa: Str. Aleea Teisani, Nr. 13A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 3101603
Telefon mobil: 0722 345172, 0722 656344
Fax: 021 3101603

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi